2777
2789

سلام عزیزان من موعد پریودم ۲۶ هر ماهه یعنی الان‌سه‌ماهه که ۲۶هرماه پریود شدم‌میشه کمکم کنین بفهمم تاریخ تخمک گذاریم کیه برا بارداری میخوام اقدام‌ کنم کلا گیج شدم اینقدر حساب کردم 

از سه روز بعد از اتمام پریودیت شروع  ثن تست زدن

چند روزه هست دوره ات؟

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=166009537]از سه روز بعد از اتمام پریودیت شروع  ثن تست زدن چند روزه  هفت روزس دورم&n ...

حدود روز12 یا 13 از روز اول پریودیت تخمک.گذاریت انجام.میشه

حتما از تست استفاده کن خیالت راحت میشه.من خودم.نتیجه.گرفتم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
حدود روز12 یا 13 از روز اول پریودیت تخمک.گذاریت انجام.میشه حتما از تست استفاده کن خیالت راحت میشه.م ...

کیت دوتا داروخونه رفتم پیدا نکردم امروز روز یازدهم پریودمه یعنی فردا شب و پس فردا تخمک گذاریمه درسته عزیزم

کیت دوتا داروخونه رفتم پیدا نکردم امروز روز یازدهم پریودمه یعنی فردا شب و پس فردا تخمک گذاریمه درسته ...

عزیزم باید حتما تست بزنی.اکه پیدا.نکردی تست باید بری سونو چون دقیق نمیشه گفت و.این روزایی که گفتیم.حدودیه