2777
2789
عنوان

یوهووووو بویاییم برگشت💃💃👯‍♀️👯‍♂️💃💃💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 88 پست
تست ندادم فقط اکسیژن خونمو گرفتن که ۹۸ بود  تب سردرد بیحالی بویاییم رفت

من ی تب خیلیییییی کوتاه شاید

یکم لرز

یکی دو روزی بدن درد

بویایی و چشاییم رفت

چشاییم زود تر برگشت نسبت ب بویاییم

سردرد هم داشتم

یکمم گوارشم بهم ریخت

یکمممم گلو درد داشتم

دکتر هم نرفتم تو شرایط بدی بودم ب فکر خودم نبودم اصلا

نمیدونم خودمو گول زدم سرماس

الان ک فک میکنم میتونسته کرونا باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال شدم .خداروشکر

میشه ب\رسم چیکار کردی برای دوستم ۵ ماهه برنگشته هنوز.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
من ی تب خیلیییییی کوتاه شاید یکم لرز یکی دو روزی بدن درد بویایی و چشاییم رفت چشاییم زود تر برگشت ...

اگر میرفتی و میگفت کروناست شاید روحیتو میباختی.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
نه هنوز

میاد ببین یچیز بهت میگم منم همینکارو کردم از همین بچه های سایت فهمیدم

گفتن پیاز خام بخور همش مدام ،  پیاز خوردم با غذا ،بعد ۳،۴ بار پیاز خوردن اومد حسم، پیاز میخواستم بریزم تو غذا بو میکردم 

خیلی زود اومد

پیاز معجزه میکنه بنظرم البته برای من اینجوری بود 

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
منم بویایی و چشایی رو از دست دادم. الان تا حدودی برگشته و خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم. ایشالا ه ...

امین

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
من ی تب خیلیییییی کوتاه شاید یکم لرز یکی دو روزی بدن درد بویایی و چشاییم رفت چشاییم زود تر برگشت ...

بببن چون چشایی و بویاییت رفته بدون شک کرونا بود

خوشحال شدم .خداروشکر میشه ب\رسم چیکار کردی برای دوستم ۵ ماهه برنگشته هنوز.

کامنت بالا گفتم فقط پیاز خام 

خیلی خوبه خیلیااا