2777
2789
عنوان

یوهووووو بویاییم برگشت💃💃👯‍♀️👯‍♂️💃💃💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 88 پست
من از ۲۶ مهر بویایی چشایی ندارم تازگیا یکم خیلی کم بو میفهمم مثلا شیشه ادکلنو بو میکنم انگار بوش از ...

شما یه بوی خاصی تو دماغت احساس نمیکنی؟؟ من همش بوی بادوم تلخ تو بینیمه 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
شما یه بوی خاصی تو دماغت احساس نمیکنی؟؟ من همش بوی بادوم تلخ تو بینیمه 

اوووه فراوون، بوی بنزین  سیگار  تعفن مرغ   پیاز   شادونه  خمیردندون خییلی چیزا

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووه فراوون، بوی بنزین  سیگار  تعفن مرغ   پیاز   شادونه  خمیردندون خییلی چ ...

چرا اینجوریه😭😭😭من مخصوصا بوی پیاز که میاد بوی بادوم تلخ چندبرابر بیشتر میشه توی دماغم. پوست نارنگی بنظرم بو نفت میده. نون یا بربری هم بوی سوختگی میده😭😭😭

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
چرا ماچش کردی؟؟خوب‌نمیگی‌اونم گرونا‌میگیره‌ازت؟؟ خوشحالم که حالت خوبه. منم گلوم درد میکنه‌بعد یک م ...

اون بمن کرونا داد خواهر😆

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
وای اقا تروخدا بگو چیکار کردی برگشت من دوماهه رفته هنوز نیمده

پیاز خام بخور چنتا کامنت بالاتر توضیح دادم

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
وای اقا تروخدا بگو چیکار کردی برگشت من دوماهه رفته هنوز نیمده

چنتا کامنت بالاتر گفتم

میتونم بپرسم نترسیدید باردار بودید و کرونا؟ دکتر چیزی نگفت؟ برای جنین تون. البته خوشحالم خوب شدید و ...

نه چیزی نگفت چون اکسیژن خونمو چک کرد ۹۸ بوپ گفت خطرناک نیست، فقط استامینافون داد اما کلا من حالم خوب بود مثلا تب داشتم اما خیلی کم در حد یکی دوروز یا سرفه و تنگی نفس که اصلا نداشتم، اما خب بویاییم مدت طولانی رفت، تقریبا ۱۷ روز

نه چیزی نگفت چون اکسیژن خونمو چک کرد ۹۸ بوپ گفت خطرناک نیست، فقط استامینافون داد اما کلا من حال ...

که اینطور خداروشکر مراقب خودتون باشید. برای توراهی آرزوی سلامتی دارم.

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊
چرا اینجوریه😭😭😭من مخصوصا بوی پیاز که میاد بوی بادوم تلخ چندبرابر بیشتر میشه توی دماغم. پوست نارنگ ...

اره دقیقن، دگ آسیب زده ب بویایی و چشاییمون بازم الحمدالله ب ریه هامون آسیب نزده ، واینکه برای بار دوم ک‌مبتلا شیم ما مصون میمونیم چون گلبول سفیدا دشمنو شناسایی میکنن قوی تر از قبل دفاع میکنن

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
یچیز بگم  من حس چشاییمو کامل داشتم فقط بویایی نبود نمیدونم کسی مثل من بوده

بعله من باردارم دوماه پیش گرفتم یعنی توی ۶ ماهگی و فقط عطسه و آبریزش بینی داشتم و یکم چشم درد و گوش درد و پادرد و بعد چشایی داشتم بویاییم رفت و بعد یه ۱۵ روز برگشت 

♡خدایا شکرت♡

مگه میشه با رعایت هم گرفت؟ یا خدااا  منم رعایت میکنم خیلی ولی خیلیم استرس دارم این حرفارو میشن ...

بعله میشه گرفت من باردارم اگه بگم چجوری رعایت میکردم خندت میگیره ولی مبتلا شدم

♡خدایا شکرت♡