2777
2789
عنوان

یوهووووو بویاییم برگشت💃💃👯‍♀️👯‍♂️💃💃💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 88 پست
من درک میکتم واقعا سخته از دست دادن بویایی مزه عذاهارو آدم نمیفهمه😁

افرین

با اینکه چشاییی داشتم ولی باز انگار یچیز کم بود

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
یچیز بگم  من حس چشاییمو کامل داشتم فقط بویایی نبود نمیدونم کسی مثل من بوده

خخخخخخخخخخخخ نه من جفتش پرید با هم

الانم مثل همراه اول که آنتن ضعیف میده یه وقتایی دوتا خط آنتن میده خخخخخخخخخ

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین با اینکه چشاییی داشتم ولی باز انگار یچیز کم بود

سلامت باشی گلم

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
شما تست دادی؟ علائمتو میگی؟

تست ندادم فقط اکسیژن خونمو گرفتن که ۹۸ بود 

تب

سردرد

بیحالی

بویاییم رفت

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
اره عزیرم

میتونم بپرسم نترسیدید باردار بودید و کرونا؟ دکتر چیزی نگفت؟ برای جنین تون. البته خوشحالم خوب شدید و خداروشکر. براتون آرزوی سلامتی دارم.

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊
خخخخخخخخخخخخ نه من جفتش پرید با هم  الانم مثل همراه اول که آنتن ضعیف میده یه وقتایی دوتا خط آن ...

اره منم الان ضعیفه امت میگن خوب میشه

بابا من راضیم همینقدرم نمیخوام قوی باشه😂😂😂

فقط نره دیگه

خدای برای هرثانیه نفس کشیدن خداوندروبایدشکرکنیم. من درکت میکنم چه حالی داری. من35روزبویایی نداشتم. و ...

اره واقعا هزار بار هم بگیم شکر کمه

حالا بچه ها این همسایمون هروقت میومد  رو تراس سیگار میکشید کلی بد و بیراه میگفتم تو دلم

الان میرم با لذت بوی سیگار رو استشمام کنم😂😂😂