2777
2789
عنوان

یوهووووو بویاییم برگشت💃💃👯‍♀️👯‍♂️💃💃💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 88 پست
منم دارم اذیت میشم یک هفته س بویی نمیفهمم کاملا کلافه شدم من ازین ناراحتم تمام پروتکل هارو رعایت می ...

مگه میشه با رعایت هم گرفت؟ یا خدااا 

منم رعایت میکنم خیلی ولی خیلیم استرس دارم این حرفارو میشنوم که با رعایت کردن باز گرفتن.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته ۸بارداریم امروز گلودرد و گرفتگی بینی دارم نمیدونم  فکر کنم کروناس دارو ایناهم نمیشه ...

اولا اصلا نترس چون منم باردار بودم

دوما استامینافون ۳۲۵ بخور بمن دکتر داد هر ۶ ساعت یدونه 

مایعات گرم چایی زنجبیل،سوپ و اب سیب حتما ختما بخور

زودی خوب میشی 

اصلا نگران نباش چون نی نی جاش امنه

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
مگه میشه با رعایت هم گرفت؟ یا خدااا  منم رعایت میکنم خیلی ولی خیلیم استرس دارم این حرفارو میشن ...

ببین من همش خونه بودم مخصوصا باردار هم بودم

شوهرم سرکار از دوستش گرفت اومد خونه با اینکه قرنطینه تو اتاق بود منم گرفتم

خیلی سرعت شیوع بالایی داره

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
منم دارم اذیت میشم یک هفته س بویی نمیفهمم کاملا کلافه شدم من ازین ناراحتم تمام پروتکل هارو رعایت می ...

۹۹ درصد بویایی شون رفته 

منم کلافه بودن خیلی حتی بارها تاپیک زدم

اما نگران نباش برمیگرده

پیاز خام با غذات زیاد بخور عصبای بویایی رو تحریک میکنه

ببین من همش خونه بودم مخصوصا باردار هم بودم شوهرم سرکار از دوستش گرفت اومد خونه با اینکه قرنطینه تو ...

فقط خدا معجزه کنه و تموم شه.انشاءالله

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
اولا اصلا نترس چون منم باردار بودم دوما استامینافون ۳۲۵ بخور بمن دکتر داد هر ۶ ساعت یدونه  ما ...

نمیدونم استامینوفن تو سه ماه اول بارداری ضرر داره یانه 

من ک تازه عفونت ادراریم خوب شده سر اون هم سفکسیم دکترم داد

دوست ندارم انقدر قرص و دارو بخورم

امروز یکی از دوستام گفت تو کرونا چرا بچه اوردی 

خیلی ناراحت شدم

راست میگفت....

مگه میشه با رعایت هم گرفت؟ یا خدااا  منم رعایت میکنم خیلی ولی خیلیم استرس دارم این حرفارو میشن ...

اصلا اقوام وقتی شنیدن کورک و پرشون ریخته ما بخاطر پسر کوچیکم هیچ جا نمیرفتیم همسرم واقعا مراعات میکنه 

دکترمون گفت تمام مردم ایران باید بگیرن

یچیز بگم  من حس چشاییمو کامل داشتم فقط بویایی نبود نمیدونم کسی مثل من بوده

امکان نداره که! اگه بویاییت بره فقط مزه های شوری، شیرینی، ترشی و تلخی رو متوجه میشی اما طعم ها رو متوجه نمیشی. مثلا اگه گلاب بخوری فرقشو با آب متوجه نمیشی

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

میاد ببین یچیز بهت میگم منم همینکارو کردم از همین بچه های سایت فهمیدم گفتن پیاز خام بخور همش مدام ، ...

عزیزم من یکی از نزدیکانم ۳ هفته از مبتلا شدنش میگذره بویایی و چشاییش برنگشته هنوز

یعنی دیگه کاملا خوب شده؟دیگه کرونا نداره؟

کاره خاصی کردی؟ منم نامزدم بویاییش رفته.. چقد طول میکشه؟ چیکار کنه خوبه؟🙄

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

خو‌ش به حالت من دوماهه بویاییم برنگشته😔

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

من از ۲۶ مهر بویایی چشایی ندارم تازگیا یکم خیلی کم بو میفهمم مثلا شیشه ادکلنو بو میکنم انگار بوش از ته چاه، یحای دور میاد خسته شدم، حس بدیه

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏