2777
2789
عنوان

کیاشوهر بددل وکنترلگر افراطی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 108 پست
بد دل بودن خوب بشو نیست و درست کردنش صبر فولادی میخواد البته اگه فرد واقعا بد دل باشه و بنا به شرایط ...

منم از همین میترسمممم

میگم باشه من ده سال اصلا میجنگم تا درست بشه

اگه درست نشه اونجوری ک باید بشه چی!؟

اصلا درستم بشه ،من دیگه جونی برام مونده؟!همش هاطرات اذیتاش میاد جلوی چشام!! اصلا از کجا معلوم ده سال دیگه زنده باشم😔😭

بد دل بودن خوب بشو نیست و درست کردنش صبر فولادی میخواد البته اگه فرد واقعا بد دل باشه و بنا به شرایط ...

آفرین خیلی دیر درست میشن

اینجور آدما..

خلاصه بگم ارتباط گرفتن با آدمای اطرافش ورفت وآمد هم تاثیر گذاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز گرچه من هیچ وقت از مشاوره و ذوانشناس نتیجه نگرفتم ولی کاشکی چند جلسه مشاوره میرفتی شکاکی و بد دلی مرد خیلیییییی بده عمرت تباه میشه.قبل از عقد بهت نگفته بود؟ خاله من شوهرش به شدت شکاک و بد دله حتی عروسی خواهر و برادرهاش نذاشت بره که مبادا کسی نگاهش نکنه .یک مسافرت این زن رو نبرد یکی زنگ میزد قطع میشد روزگارم خالم سیاه بود کتک میخورد که حتما برای تو زنگ زده .اجازه نداشت شوهرش خونه نبود حتی پدرشو راه بده.مادرم میگه بچه کوچیک بغلمون بود رفتیم در خونش لای در رو باز کرد گفت ببخشید شوهرم نیست گفتیم یکم اب بیار بچه تشنشه وحشت زده گفت فقط برید میترسم سیاه و کبودش میکرد خالم حمام میرفت این نبود میگفت و .....خلاصه نمیخوام بترسونمت که خودش سختگیر ولی با دوستاش عیاشی میکرد اور دوز کرد و مرد یعنی روز عروسی خالم بود الان بیرون میره مسافرت میره یک عقده ایی ۷۰ ساله الان همه بهش میگن خجالت نمیکشی فلان کار ازت گذشته نمیدونند این دختر از ۱۸ سالگی چی کشیده.ولی شما تلاش کن  یک راه حل ویدا کنید یا شرط کن و امضا بگیرید تعهدی چیزی یا خودتو رها کن

واقعااااا سختهههههمن مادرم فوت شده،انقدر که سر زندگی با این ادم و‌گیرهایی که بهم داد عذاب کشیدن فوت ...

یه بار برای همیشه ترکش کن. فک کرده چون مادر نداری، هربلایی بخواد میتونه سرت بیاره. بهش اجازه نده

محکم وایسا و جداشو...یه بار دردش و میکشی و تموم میشه. بهتر از روزی هزار بار مُردنه...مردمم دوروز حرف میزنن و یادشون میره. این و منی دارم بهت میگم که گذروندم این دوران و. یه سال بعد از جداییم با همسرم آشنا شدم. خداروشکر مرد خوبیه و آرامش دارم...گاهی تقدیر میخواد سرنوشت بهتری و برات رقم بزنه‌ حماقت نکن، با یه آدم روانی خودت و عذاب نده

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

دوست عزیز گرچه من هیچ وقت از مشاوره و ذوانشناس نتیجه نگرفتم ولی کاشکی چند جلسه مشاوره میرفتی شکاکی و ...

وای چقدررررر فاجعههههه بوده زندگیششش😭😭😔😔😔

منم از همین میترسمممممیگم باشه من ده سال اصلا میجنگم تا درست بشهاگه درست نشه اونجوری ک باید بشه چی!؟ ...

من تاپیک هات خوندم

دختر فرار کن ازش این بیمار 

فقط یه صورت باهاش ادامه بده ک قبول کنه مشاور بیاد 

فکر رابطه ای ک باهاش داشتی نباش

الان دختر مجرد هزار تا رابطه داره تا شوهر میکنه  شما ک عقد بودی 

طلاقت بگیر  تا آخر عمر مجرد باشی بهتر تا نیمه عمرت و حروم ی آدم روانی کنی 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه بار برای همیشه ترکش کن. فک کرده چون مادر نداری، هربلایی بخواد میتونه سرت بیاره. بهش اجازه ندهمحکم ...

خودمم میگم چون مادر مدارم ازم دفاع کنه هرکاری دلش بخوادمیکنه!!!!منم چون بشدت وابستش بودم همش به حرفش بودم!!!اامیدوارم خدا لرای منم به زیبایی تو بچینه

اره بیچاره همشم استدلال مرده این بود که من عاشقتم دوست دارم روت تعصب دارم ولی نمیدونه سوزونده این زن ...

اینم دقیقا میگه تو لیاقت نداری اینهمه من دوست داشته باشم

میگم اخه من دارم میمیمرم از فشار و اعصاب خوردی این چخ دوست داشتنتیه مرد حسابی😔😭

من تاپیک هات خوندمدختر فرار کن ازش این بیمار فقط یه صورت باهاش ادامه بده ک قبول کنه مشاور بیاد فکر ر ...

ممنونم ازت که تاپیکامو خودندی🤍🤍🤍

مشاوره نمیاد خودموووو کشتم بخدااا😔😭میگه من مشکلی ندارم تو باید خانوم باشی عیب روی من نزار!

خودمم میگم چون مادر مدارم ازم دفاع کنه هرکاری دلش بخوادمیکنه!!!!منم چون بشدت وابستش بودم همش به حرفش ...

دوست من شوهرش خیلی آدم عصبی بود و مدام ب پوشش گیر میداد حالا ن که چادر ولی کلا خیلی اذیت شد می‌کرد برا لباس  خیلی بد دهن بود عصبی و پرخاشگر

طلاقش گرفت ی شوهری کرد نگم برات. پسر مجرد چه اخلاقی 

چقد باهم خوبن آدم ذوق میکنه میبینه شون 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خدا مادرت رو رحمت کنهمیتونی جدا شی؟

اره میتونم تو دروان عقد ام ولی خب دختر نیستم!

ولی بابام میگه الان جداشو اکه میخوای

چون اگه بری سر زندگی دیگه نمیزارم ازش جدا شی