2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی خیلی سخته از انگلیسی هم سخت ترررر

انگلیسی یکی از آسون ترین زبان های دنیاست تلفظ راحت بدون ارتیکل و قواعد زیاد یکم زمان بزاری راحت یاد میگیری المانی هم تلفظش سخته و هم خیلی زیاد قواعد داره

انگلیسی یکی از آسون ترین زبان های دنیاست تلفظ راحت بدون ارتیکل و قواعد زیاد یکم زمان بزاری راحت یاد ...

قواعد زیاد داره همینش برام سخت بود من همه کتاب هاشو گرفته بودم دختر عمه م اونور زندگی می‌کنه کتاب های کلاس اول دوم تا چند پایه رو فرستاد هنوزم دارم

قواعد زیاد داره همینش برام سخت بود من همه کتاب هاشو گرفته بودم دختر عمه م اونور زندگی می‌کنه کتاب ها ...

اره قواعدش خیلی زیاده همینش تو مگه بخصوص هرارتیکل قواعد خاص خودشو داره برای مفعولی و داتیو و اسمی و..

دوستم آموزشگاه پردیسان درس میداد. الان مهاجرت کرد رفت

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
یعنی استاد بود؟

آره درس میداد

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)