2777
2789
عنوان

میشه بیاید حرف بزنیم خیلی تنهام

568 بازدید | 40 پست

افسرده شدم 23 سالمه تا حالا دوست خیلی صمیمی نداشتم. تا حالا ن خواستگار داشتم ن هیچ پیشنهادی 😳

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

عجله نکن وقت زیاده

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا عین خودتم امیدت به خدا باشه توکل کن به خدا از ته دلتتت معجزه میکنهه

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

هرکی حاجت داره بیاد تاپیک اخرم

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
بیشتر دوستام ازدواج کردن 😓

اگه شرایط ازدواج داری خودت دست بکارشو ب پسر مورد علاقت خط بده منتظر نشین

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس
اگه شرایط ازدواج داری خودت دست بکارشو ب پسر مورد علاقت خط بده منتظر نشین

من خیلی وقته ک دیگ کسی مورد علاقم نیس. ن اینکه بگم از همه بدم میاد ن ولی اونایی که دورو برم هستن همشون یکیو دارن خب اگ من ی درصدم از یکیشون خوشم بیاد برم چ بگم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
من خیلی وقته ک دیگ کسی مورد علاقم نیس. ن اینکه بگم از همه بدم میاد ن ولی اونایی که دورو برم هستن همش ...

نباید چیزی بگی باید چراغ بدی 

نباید چیزی بگی باید چراغ بدی

اونا انقد در گیر عشقاشونن ک چراغ منو نمیبینن 

اونا انقد در گیر عشقاشونن ک چراغ منو نمیبینن 

!!!!!! باید ب یکی چراغ بدی ک سینگله

!!!!!! باید ب یکی چراغ بدی ک سینگله

اخه نیست 

من مسئلم اینه ک توی این دنیا به این بزرگی یعنی کسی نیس ک از من خوشش اومده باشه

اخه نیست  من مسئلم اینه ک توی این دنیا به این بزرگی یعنی کسی نیس ک از من خوشش اومده باشه

همه ادما تو زندگیشون از کسی خوششون اومده ولی جرعت نکردن بهش بگن شاید شما هم. کسی جرعت نکرده بهت بگه