2777
2789
عنوان

کیا پایه هستن؟؟؟؟

370 بازدید | 65 پست

سلام دوستان

فکر کنید اینم مث بقیه مسائل مادرشوهر وخواهرشوهر وجاری و....

اونا با ضرر هستن

اما این باسود....

اونایی که میتونن من همراهی کنن از فرداشب شروع کنیم راس ساعت ۱۲:۳۰ یا ۱  نمازشب بخونیم.‌....وقتی همه باهم باشیم مجبور میشیم بخونیم و کم کم به عادت تبدیل میشه هرکسی پایه است بگه هرشب هم اینجا اعلام میکنیم

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐😐😐😐

برای نماز واجب بهتر نیست؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

زود نیست یکساعت به نمازصبح بخون اجرش بیشتره

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶
سخته تا چند روز،؟

سخت نیست ...عادت میکنی من پارسال کلی پشت سر هم خوندم یه حالی میده ک نگو...

هرچند رکعتش ک میتونی بخون

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗

@نارنگی۰سبز  

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

میشه برای نماز واجب اینکارو کنیم؟

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
سخت نیست ...عادت میکنی من پارسال کلی پشت سر هم خوندم یه حالی میده ک نگو... هرچند رکعتش ک میتونی بخو ...

خب تا چند روز

یه روزی به همه ی اهدافم میرسم.میگی نه؟؟ بشین و نگاه کن
زود نیست یکساعت به نمازصبح بخون اجرش بیشتره

میترسم بیدار نشم اون موقع چون بخاطر بارداریم هی صدبار از خواب بیدارمیشم خواب میمونم هروقت بشه خدا خودش قبولش میکنه

میترسم بیدار نشم اون موقع چون بخاطر بارداریم هی صدبار از خواب بیدارمیشم خواب میمونم هروقت بشه خدا خو ...

عزیزم بارداری حتمن منو دعا کن منم اگر توفیق پیدا کردم دعات میکنم 

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶