2777
2789

خنک میشه 

برگها نارنجی میشن

بارون

قهوه

بوت 

زود تاریک میشه

و.....

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

عاشق وایب پاییزم 

اصلا تو هر فصلی عاشق یه فصل دیگه میشم💔😂

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

دقیقاعاشق وایب پاییزم اصلا تو هر فصلی عاشق یه فصل دیگه میشم💔😂

من فقط پاییز و زمستونو دوست دارم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

خونه ی تاریک وقتی هوا ابری میشه🥰

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
درسا شروع میشن 🤩🤩🤩😂😂😭😭😭😭😭

من از بچگی پاییزو دوست داشتم حتی با اینکه مدرسه بود

منمممممممممسرما بارونمه قهوه و هات چاکلتبارونی و چتر بوتتیپ های خوشگلبرگای نارنجینارنگیصدای رعد و بر ...

فقط لباسای پاییزی و زمستونییی😭

دارم ثانیه شماری میکنم واسه پاییز و زمستون

همچنینننن