2777
2789
عنوان

تشخيص دهندگان از سونوي ان تي تشريف بيارين🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 58 پست
براي من ان تي گفت احتمال زياد پسره حتي به شوخي گفت برو دوتا اسم پسر انتخاب كنم يه دختر اين به نظرم ...

وروجک من تکون نمی خورد‌.واسه شما چی 

چهره واقعی آدما وقتی مشخص میشه که دیگه منفعتی براشون نداری::❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه برا منم دقیق ۱۶۵ بود دختر شد خودت چی دوس داری؟

چه جالب 

ولي اين ضربان قلب روش درستي نيست براي تعيين جنسيت

اولش مهم بود سالم باشه ولي پسرم باشه چه بهتر🙈

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
طبق تاريخ پريودم ١٣هفته ولي طبق سونوي ان تي ١٣هفته و ٦روز

مال من ۱۶ هفته انشالله ک ب سلامتی بشه سالم باشن 

چهره واقعی آدما وقتی مشخص میشه که دیگه منفعتی براشون نداری::❤❤
پس دروغه میگن ضربان قلب از ۱۴۰ کم باشه پسره

آره من براي ضربان قلب رفتم ١٥٧بود اينجا تاپيك زدم همه گفتن دختره

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
ضربان قلب کجاش نوشته

تو سونو نوشته fhr

دوس داری پسر باشه.ارع واسه منم گفت ب احتمال زیاد پسره نمیدونم چقد حساب کنم روش

آره خوشحالترم كه پسر باشه

سلام، خب جنسیت بهت گفت؟

پسر احتمال زياد

وروجک من تکون نمی خورد‌.واسه شما چی 

برعكس ني ني من حسابي تكون ميخورد دكتره گفت ماشااله خيلي شيطونه

هم وارونه شد هم پشتشو كرد

عه مگ ضربان قلب بالا پسره؟

نمیدونم والا خیلیا ب من میگفتن ضربانش بالاس دختره اما خیلیارم مث خودم دیدم که ضربان بالا پسر بوده 

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
نمیدونم والا خیلیا ب من میگفتن ضربانش بالاس دختره اما خیلیارم مث خودم دیدم که ضربان بالا پسر بوده&nb ...

اصلن درست درنمیاد باضربان

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
برعكس ني ني من حسابي تكون ميخورد دكتره گفت ماشااله خيلي شيطونه هم وارونه شد هم پشتشو كرد

خداحفظش کنه.بسلامتی زایمان کنی.خیلی روزای شیرینیه

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره