2777
2789

دخترم ۵سالشه فرستادم بستنی بخره چون روبه روی کوچه اس و از پنجرمون دید داره از اونجا نگاه میکردم بره برگرده

من طبقه ی بالای مادرشوهرمم

خواهرشوهرمینا داشتن میرفتن بیرون یکیشون اومد بیرون طبق معمول زود ی نگاه ب پنجره من کرد

منو ک اونجا دید

همزمان ک داشت میرفت سر کوچه گفت ه ر زه ی کور(من عینکم رو چشام بود)صب تاشب ک و ن مارو میپاد

منم کلا کاریش نداشتما یهو حرصی شدم 

چون بد حرف زد و کلا ادب ندارن

گفتم نگاه میکنم دهن تو ک ن ریدم صدات دراومده

برگشت گف تو‌ خودت چ ی هستی گ و هت چی باشه

گفتم میشه دقیقا تو 

در ضمن مگ سمتت استخون پرت کردم ک شروع ب واق واق کردی راهتو برو

اولین بار تو عمرم بود ک نسوختم وجوابشولحظه ای دادم 

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

این ۴تا همیشه بمن یه اتیشی میزدن تا ماه ها میسوختم وج نمیدادم چون شوهرم پشتشون بود

نبودا

مادرش ماجرا رو برعکس با گریه ومظلوم‌نمایی تعریف میکرد همیشه من بد میشدم

اما امروز می ارزیدد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قبل مشکل داشتید ک اینطوری گفت؟

اروم گفت یا از قصد بلند گفت ک بشنوی؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

اسی با چه جراتی بچه ی پنج ساله رو میفرستی خرید یه ماشین بچه رو بگیره ببره تا تو بیای پایین داد و بیداد کنی که رفته 

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
خوب کردی

ببین لال شدا

گفت ه ر زع

گفتم خودتی برو خونتون پارس کن

سکوت کرد

چون‌میدونست ظرفیتم پره

حرف بزنه داد میزنم

قبلا جیکم در نمیومد

الان باصدای بلند ج میدم

از قبل مشکل داشتید ک اینطوری گفت؟اروم گفت یا از قصد بلند گفت ک بشنوی؟

نه ۷سال پیش اینا ۵نفر بودن 

مادر سر دسته با ۴دختر یه ۵سالی تو زندگیم حکمفرمانی کردن

دوساله قطع رابطه ایم دنبال دعوان

میسوزن

اسی با چه جراتی بچه ی پنج ساله رو میفرستی خرید یه ماشین بچه رو بگیره ببره تا تو بیای پایین داد و بید ...

روبه روی خونس

خونمون ب لطف مادر شوهر فضولم دوربین داره

تاحالا نشده بفرستمش

همیشه خودمم میرم بچه کوچیکم مایبیبیش کثیف بود دیگ ازاونجا نگاه میکردم مسیر کوتاهه شال سرمه چیزی بشه میتونم بپرم

کوچس خیابون نیس ک

چرا بچه ۵ ساله فرستادی مغازه حالا؟خطرناکه بعدم اینکه اون دیده لب پنجره ای از قبل باهاتون مشکل داشته ...

مهم نیس اینا برا من دوربین گذاشتن

وسط راه پله رو در باز کرده بودن

تا یکی میومد یا جایی میخواستم برم‌چکله صب چ نصف شب الکیییی میومدن ک اره ما پیاز و سیب زمینی برمیداریم

یا اشغال میزاریم

فقط امار منو درمیاوردن

الان خوب کردم