2777
2789
عنوان

تشخيص دهندگان از سونوي ان تي تشريف بيارين🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 58 پست
چی گفته؟  راسته پسر زود میگن ولی دختر رو هی لفتش میدن؟

گفت پسره 

نميدونم حالا منم اينو شنيدم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دختر بود یا پسر

پسر😁

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
واسه شما چن درصد گفت واسه من انومالی ۷۰ درصد گفته نمیدونم چقد درسته

براي من ان تي گفت احتمال زياد پسره

حتي به شوخي گفت برو دوتا اسم پسر انتخاب كنم يه دختر اين به نظرم يعني احتمال ٦٠-٧٠درصد داده پسر

پسر😁

عه حدسم درست بود البته من بچم ضربانش۱۷۸بودبرای بالا بودنش گفتم پسره

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
منم شنبه میخوام برم سنو کاش برا منم بگه جنسیتو دعا کنین اونی که میخوام بشه

انشااله اوني كه ميخواي با مصلحت خدا يكي باشه

ولي اولش برات دعا ميكنم سالمه سالم باشه

براي من ان تي گفت احتمال زياد پسره حتي به شوخي گفت برو دوتا اسم پسر انتخاب كنم يه دختر اين به نظرم ...

دوس داری پسر باشه.ارع واسه منم گفت ب احتمال زیاد پسره نمیدونم چقد حساب کنم روش

چهره واقعی آدما وقتی مشخص میشه که دیگه منفعتی براشون نداری::❤❤
مبارکه انشاالله بسلامتی 😍😍

سلامت باشي ممنون😘

چن هفته ای

طبق تاريخ پريودم ١٣هفته ولي طبق سونوي ان تي ١٣هفته و ٦روز