برعكس ني ني من حسابي تكون ميخورد دكتره گفت ماشااله خيلي شيطونه هم وارونه شد هم پشتشو كرد
خخخخخخ مث نینی من منم هفته شانزدهمم تو ان تی گفتن جنسیتش از رو ضرلان قلبش احتمالا دختره ولی به پسرشباهت بیشتری داره و انقدررررر تو شکمم وول میخورد و میچرخید ودستاشو تکون میداد ک نگو دکترم گفت این از اون بچه هایی میشه ک از دیوار راست بالا میکشه 😂😂😂😂ضربان قلبشم ۱۷۰بود ولی من حدس میزنم پسر باشه اخه حسم بهم میگه ،،،،منم دلم میخاد پسرباشه اولین بچم ،
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
من ۱۲هفته و ۵روز رفتم ولی سونو گفت ۱۳هفته و ۵روزی با توجه به رشد قدش ۷۴.۵میلی متر
من سونوم ۲ هفته از پریم عقب تره
بمنم گفت به احتمال زیاد پسره
راسته میگن با توجه به نظریه ناب جنسیت رو میگن؟یعنی جنسیتش رو نمیبینن
یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
بعد منم پرسیدم گفتم پسر اشتباه نمیشه بعد گفت اتفاقا اخرین نفری که اشتباه شده تو ان تی گفته پسر اما بعد انومالی دیده دختره