2777
2789
عنوان

نیمه تاریک ماه🌘

324 بازدید | 15 پست

•امشب این تئاترو دیدم و کلی خوشحال برای دیدن تیم رختکن بازنده رفتم(اگه پادکستاشون گوش ندادین پیشنهاد میکنم گوش بدید)؛نمایش زیبایی بود👌🏻

یه جمله ی جالبی داشت:من دیگه حاضر نیستم حتی سیب زمینی سرخ کردمو با کسی شریک شم چه برسه به زندگیم🍟

"👩🏻‍⚕️📚☕"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا مدلش رو بگی و اینکه راضی هستیچقدر به کارت میادممنون میشم

iPad Pro 12.9 آره من سه سال میشه که دارم راضی بودم کاملا ولی امسال میخوام عوضش کنم برای نت برداری استفاده میکنم

"👩🏻‍⚕️📚☕"

خواهش گلم💗

فقط عزیزم یه سوال دیگه

شما برای اپ هایی که برای درس و جزوه نویسی استفاده میکنی خیلی پیش میاد اپ هایی که باید خریداری بشن رو بهشون احتیاج داشته باشی

میخوام بدونم اشتراک اپل وان باید بگیرم حتما یا نه

🦦
فقط عزیزم یه سوال دیگهشما برای اپ هایی که برای درس و جزوه نویسی استفاده میکنی خیلی پیش میاد اپ هایی ...

نه حتما لازم نیست که از اپل وان اشتراک بگیری
برای درس، همون اپ‌هایی مثلGoodNotes، Notability یا OneNote رو نصب کنی یا اشتراکشون رو بگیری کافیه.من خودم GoodNotes رو مستقیم از App Store خریدم بعضی اپ‌ها هم نسخه رایگان دارن که برای کار درسی کاملاً جواب میده.

"👩🏻‍⚕️📚☕"

سلام عزیزم 

من شروع کردم برای کنکور سال بعد و اصلا به هدف اینا هم کای ندارم ولی یه مشکلی دارم اونم اینکه هعی با خودم میگم نکنه بدتر بشه نکنه نتونم به نظرتون چیکار کنم این افکار به ذهنم نیاد