2777
2789

سلام دوستان خواهر شوهرم زایمان سومش هستش بعد بچشم پسره از شوهرمم پرسیدم چند وقت دیگ دنیا میاد و اسمش چیه میگ من چ میدونم مگ من دکتر ماما هستم گفتم خب تو همیشه بهش زنگ میزنی گفت نمیدونم بعد ۳روز دوستم اومد خونمون خیلی خانم خون گرم و زبون بازی هستش ب شوهرم میگ خواهرزادت چیه شوهرم گفت آقاپسرمون ۱ماه و ۲هفته دیگ میاد پیشمون دوستم گفت اسمش چیه؟ شوهرم گفت آقا کارن من اینقدر عصبی شدم ولی جلوی دوستم آبروداری کردم و بعد از رفتن دوستم از شوهرم پرسیدم چرا بمن چیزی نگفتی؟ ۳روز پیش پرسیدم ماما نبودی ولی الان مثل اینک شدی گفت من دیشب تازه فهمیدم گفتم ۲۴ساعتی هستش ک کنار همیم چرا نگفتی گفت مگ سوال پرسیدی گفتم نیست خوب جوابمو میدی بعدشم اصلا نمیدونستم چی بگم خیلی راحت رفت خوابید من رو مبل نشستم دارم تلویزیون میبینم اصلا از اینک برم پیشش حالم بد میشه دوس دارم بزنم تو سرش بنظرتون چیکار کنم؟😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الکی حساس شدی

خب تازه فهمیده یادش رفته بگه

دوستتم سوال کرده گفته

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

مطمئن شو شوهرت با دوست زبون دارت سر و سر عاشقانه ای نداشته باشند

تلگرام و واتساپ و اینستاشم چک کن

مشکل و گرفتاری و بیماریهایی دارم که توان درمان و رفعشونو به چندین دلیل ندارم خواهش میکنم به نیت حل مشکلاتم حمد و صلوات بفرستین

درکت میکنم ادم خیلی حساس مسشه روایجورچیزامیفهمم چقدرحرس میخوری الان ولی اون بنده خداتازه فهمیده دیگه درضمن دوستتم دیگه باهاش رابطتوکم کنی بهتره

اگرقراربودکه خدانعمت دیگری به جزء"مادر"به من هدیه بدهد،اگرگل بودحتما"نرگس" میشد؛خشبووزیبا               واگرپرنده بود"مرغ آمین" میشد♡♡♡
اسم خواهرشوهرمم نوشته بودم چون اسم و فامیلی واقعیم تو سایت هست گفتم لابد میبینه سریع ب داداش جونش می ...

آها عزیزم کلا خودش و جد و ابادش به یورت باشه تو بیکاری که سوال میکنی دنیا هم اومد نه تبریک بگو نه چیزی