2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون گفتن که دیگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 72 پست
والا ادم تو لباسشويي دستمال هاي آشپزخونه رو ميشوره بعد پيپي و جيش مخلوط رو بندازي توش🤢🤢 ارن بيپي ...

کاری به کثیف شدن با نجاستش ندارم  اون بچه گناه داره خب پوست بچه حساسه نباید همچین کاری کرد لباس بچه باید تا یکی دو سال اول جدا شسته بشه حدالامکان با دست 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
دوستان من بچم خیلی لجبازه همش گریه میکنه حاضر نیست بیاد دسشویی چیکار کنم؟

با جایزه خریدن مثل خوراکی چیزی و قایم کردن که جایزه دستشویی رفتنته مثلا فرشته ها اوردن که تو بچه خوبی شدی دستشویی میری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من بچم خیلی لجبازه همش گریه میکنه حاضر نیست بیاد دسشویی چیکار کنم؟

عزیزمن یه بارکه بسته پوشکش اخرش بو د بهش نشون بده که نیست ودیگه هم بابانمی خره همون اخری ببند ودیگه عوضش نکن بعدکه توش پربشه خودش بدش میادمیگه بازکن ولی توبگواگرجیشت نگی مجبورم همین ببندم وواقعا این کاربکن خودش مجبورمیشه همکاری کنه

نه من مولفیکس میذاشتم  خیلی بهتره

منم مولفیکس استفاده کردم پیدا نشد مای بی بی گرفتم ولی احساس میکنم نرمتر و بهتره

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
بچه من ۶ ماهه نشده مامانم میگه ببر دسشویی جیش بگیرش یاد بگیره. میگه من تورو سه ماهه بودی میبردم و د ...

اونا چون كهنه ميبستن و لباس و كهنه همه چيو دسشون ميشستن مجبور بودن بچه رو سريع تر از كهنه بگيرن تا كمتر كهنه بيپي دار بشورن

براش یه جایزه و تشویقی که خیلی خیلی علاقه داره در نظر بگیر اصلا بهش نده ،فقط نشون ش بده بگو هر وقت ت ...

بهش گفتم یا به زوووووور گریه و جیغ اون جایزه را پس میگیره یا کلا قیدشو میزنه

زن های این دوره چقدر پرتوقع اند . والا من دو تا بچه رو با کهنه بزرگ کردم . البته یکبار هم با دست نشس ...

ببخشید معذرت میخوام میپرسم،اما وقتی از کهنه شور استفاده میشه پی پی هارو اول باید جدا شست؟

بهش گفتم یا به زوووووور گریه و جیغ اون جایزه را پس میگیره یا کلا قیدشو میزنه

نه دیگه باید سر حرفت بمونی به هیچ وجه ندی،وقتی هم شروع کردی یادش بدی دیگه اصلا پوشک نکنی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
تا آمادگي كامل نداره زورش نكن

عزیزمن به این روش پیش بره تا ۶سالگیم بچه هاامادگی ندلرن بچه های الان زرنگ شدن کاری که واسشون زحمت داشته باشه انجام نمیدن ولوس میشن

ببخشید معذرت میخوام میپرسم،اما وقتی از کهنه شور استفاده میشه پی پی هارو اول باید جدا شست؟

بله

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
آخه میگن تو تنبلی کردی مقصر تویی..خیلی حرف شنیدم الانم تو تامیک دارن میگن دیر شده

پست من بخون بالا خواهردخترش که به هیچ صراطی مستقیم نبوداونجوری گرفت اونم به توصیه مشاور