2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون گفتن که دیگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 72 پست
من پسرم ۲/۵ سالشه هنوز موفق نشدم از پوشک بگیرمش تا الان مولفیکس میذاشتم  شوهرم هرجا رفته گیر ...

مغازه داره حروم خوره دیگه...باید به قیمت روش میداده ولی کشیده روش.. 

من الانم خودم مای بی بی میخرم ۱۳۵ قیمت روش هست...

بهنظرم ما ی بی بی بهتر از مولفیکس

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کهنه کثیف رو چه جوری مینداختی لباسشویی... بعد همون لباسشویی که لباس خودتونم میشستین🤔

والا ادم تو لباسشويي دستمال هاي آشپزخونه رو ميشوره

بعد پيپي و جيش مخلوط رو بندازي توش🤢🤢

ارن بيپي ها الان تو بطن اون دستگاه نفوذ كردن رسوب كردن

بچت بزرگه ها . 

تلاشتو بیشتر کن .

بعدشم وقتی از پوشک میگیرین دیگه اصلا پوشک نبند اینجوری یاد نمیگیره جییششو بگه 

هی فک میکنه پوشکم خودشو خراب میکنه 

هر ببس دیقه بعد هر نیم ساعت و همینجوری ده دیقه ده دیقه بیشترش کن ببر دسشویی .

شبا بیدارش کن دوسه بار 

من از دوسالگی تا دوسالو هشت ماه طول کشید ولی پوشک نکردم بیست دیقه اینا بردم و شورتای مخصوص هست از اونا پوشوندم . هیچ جام کثیف نکرد 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 

ی سوال کهنه همون آبو تاید گرون اندازه پوشک در نمیاد؟ 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

بچه من ۶ ماهه نشده مامانم میگه ببر دسشویی جیش بگیرش یاد بگیره.

میگه من تورو سه ماهه بودی میبردم و دیگه یاد گرفته بودی خیلی کم خودتو خیس میکردی

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

:( امیدوارم این وضعیت اقتصادی زودتر درست بشه....

اگر خیلی از نظر مالی بهتون فشار اومد و مجبور شدین، به جای کهنه ی سنتی از این پوشکای قابل شستشوی (نمی دونم اسم فارسیش چیه دقیقا) خارجی بگیرین: قیافه ش شکل پوشکه و پارچه ش مخصوصه و قدرت جذبشون زیاده. خیلی ارزون نیستن اما یک بار می خرین دیگه. 

من خودم پوشک می کنم اما قبل دنیا اومدن بچه خیلی در مورد پوشک قابل شستشو تحقیق کردم چون الان تو اروپا خیلی رواج داره دوستای نزدیک ما حدودا نصفشون از پوشک قابل شستشو استفاده می کنن. بعضی ها به خاطر مواد شیمیایی داخل پوشک های معمولی و بعضی ها هم به خاطر محیط زیست چون پوشک اصلا قابل بازیافت نیست به خاطر مواد شیمیایی و پلاستیکش. 

ا

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

گلم تو و شوهرت تو خونه همش صحبت کنین که بچه باید کجا بره جیش کنه نه اینکه بهش بگین چون بچه ب صحبتاتون توجه میکنه ما خودمون میگیم و میخندیم میبینیم خود ب خود خودش فهمیده میره تو تشتش جیش میکنه پوشکم دارم برا موقه پی پی وصل میکنم اونو هنوز خوب یاد نداره

بچه ها بچم چهار ماه دیگه سه ساله میشه اما اصلا همکاری نمیکنه برای دسشویی رفتن منم با مشاور حرف زدم گ ...

کاش از این توالت موزیکال ها میگرفتی,تقریبا هزینه ۳بسته پوشک ، میشه یکی از این توالت ها

دوستان من بچم خیلی لجبازه همش گریه میکنه حاضر نیست بیاد دسشویی چیکار کنم؟

براش یه جایزه و تشویقی که خیلی خیلی علاقه داره در نظر بگیر اصلا بهش نده ،فقط نشون ش بده بگو هر وقت تو دستشویی جیش کردی یه  دونه شو میدم بهت 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت