2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون گفتن که دیگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 72 پست
اونا چون كهنه ميبستن و لباس و كهنه همه چيو دسشون ميشستن مجبور بودن بچه رو سريع تر از كهنه بگيرن تا ك ...

کلا مامانم اعتقاد داره هرچی رو با بچه تمرین کنی یاد میگیره.واقعا هم یبار پسرمو تو دسشویی گرفت جیش کنه.جیش کرد

منم میخوام پسرم انشاالله راه رفتن و حفظ تعادلشو یاد گرفت کم کم عادتش بدم 

همین حالاشم میشورمش جیشم میگیرم شبا هم پدشک نمیکنم زیرش تشک مشمایی میندازم

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای دخترم شورت آموزشی یاشورتهای که دکمه داره ازاونا گرفتم ودستمال میزاتشم براش وهرباربازش میکردم 

همه جاشو قشنگ میشستم وکرم مالی میکردم که نسوزه  وحواسم بهش بود

اکثراتوخونه اون میبستم وگاهی پوشک 

پول پوشک هم  میدادم پسته وبادام براش 😆

البته دخترم متولد ۹۶ ودوسال ونیم دیگه دستشویی یادگرفت

آخه میگن تو تنبلی کردی مقصر تویی..خیلی حرف شنیدم الانم تو تامیک دارن میگن دیر شده

من سه سالگي از پوشك گرفتم اصلا يذره اذيت نشدم

بچمم استرش جيش و پيپي تو خونه رو نكشيد

حتي يبارم تو شلوارش جيش نكرد

آمتدگي كامل داشت

شبا هم پوشك ميبستم حتي بعد سه سال خشك ميخوابيد خشك بيداز ميشد ديگه نبستم

تا به امروز هم يبار نه شب نه روز تو خونه جيش نكرده

خب لباسش خیس نمیشه سرما بخوره؟

شب که بیدار میشه شیر بخوره اگر شلوارشو خیس کرده باشه عوضش میکنم و پوشک میبندم بهش.چون دیگه تشکش خیس شده و نمیتونم بدون پوشک بزارمش.

اما خب اینجوری حداقل چند ساعت پروپای بچه هوا میخوره و راحته.

سختت نیس هی بشوری

نه دیگ عادت کردم دیگ چه میشه کرد خواهر اوایل خیلی سختم بودم بعدش دیگ عادت کردم الانم کم کم دارم بازش میزارم تا یاد بگیره بره دسشویی

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌
دوستان من بچم خیلی لجبازه همش گریه میکنه حاضر نیست بیاد دسشویی چیکار کنم؟

عزیزم من پسرم دوسالش بود دوهفته ای گرفتمش.با اینکه حرفم زیاد نمیزد کلمه میگفت.

شما ازین فرنگی کوچیکا بگیرید براش

یا جایزه تعیین کنید.یا وقتی یکبار میره دستشویی دست بزنید براش تشویقش کنید تا ترغیب بشه به دستشویی رفتن.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
ببخشید معذرت میخوام میپرسم،اما وقتی از کهنه شور استفاده میشه پی پی هارو اول باید جدا شست؟

من از لباسشویی های معمولی تمام اتوماتیک استفاده کردم با دمای ۷۰  و بالاترین درجه شستشو . با همون پی پی ها می انداختم . عین دسته گل تحویل میداد . لباسشویی هم تمیزه تمیز . 

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)
زن های این دوره چقدر پرتوقع اند . والا من دو تا بچه رو با کهنه بزرگ کردم . البته یکبار هم با دست نشس ...

زن ها پرتوقع نیستند

تو دنیای مدرن و‌پیشرفته امروزی چرا باید زنی ب سمت کهنه بره و پوشک استفاده نکنه!!!!

قیمت های زیاد پوشک و سنگینش باعث این اختلافاته

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
من از لباسشویی های معمولی تمام اتوماتیک استفاده کردم با دمای ۷۰  و بالاترین درجه شستشو . با همو ...

شما لباس خودتون رو با اون لباسشویی میشستید بعد کهنه بچه مینداختید توش؟هرکار کنید توی دیگه لباسشویی جرم میمونه چجوری جرات میکردید؟خدا رحم کرده بچتون عفونت نگرفته.

من با وجود دست درد شدید چهارماه همه لباسای پسرمو با دست میشستم تا اینکه پیشنهاد دادم مینی واش بخریم.که شوهرمم دعوام کرد چرا زودتر نگفتی بخریم.

لباسای بچه باید جدا شسته بشه چون تنش حساسه چه برسه به کهنه اش