2777
2789

دوستان من پدرم فوت شده مادرم ازدواج مجددکرده 

جهازمم به بدبختی باکلی قرض بایاری خدا جورشد الان میترسم بچه داربشم چون سیسمونی ندارم ومامانم میگه من نمیتونم هیچی بهت بدم فقط لباس چندست میدم بروازمادرشوهرت بگیر منم دقیقا 

واقعاکم میارم اینجوری  بخاطرهمین فعلا قیدبچه روزدم ازطرفی شوهرمم برجی۳تومن میگیره کلا نمیتونه کمکی بکنه خیلی ناراحتم کسی شده سیسمونی نداشته باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من هدیه بهم یک میلیون داد چیزی به عنوان سیسمونی نداد... وضع مامانم اینا عالیه 

کمد وتخت نگرفتم فقط لباس 

روژان 💜  پژمان 💙  ماهان 🧡  آرمان 💚            دخترم ، نور زندگیم ، بمونی برام.             

عزیزم من  لباس و ساک و ی گهواره داشتم فقط

خیلیم ساده ن تجملاتی 

هیچ چیزیم نشده 

ن پسرم همونقدر کوچیک مونده ن من احساس بدی دارم 

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

من از الان به نامزدم گفتم سیسمونی پای خانواده من نیس بچه هرکی هست خودشم باید براش سیسمونی بخره  واقعا درک نمیکنم چرا خونواده دختر سیسمونی میخرن

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

یعنی چی ک خانواده دخترعروس کنن جهاز بدن سیسمونی هم بگیرن🤨

ما سیسمونی خودمون گرفتیم راضی نبودم حتی یه هزارتومنی مامانم خرج کنه ولی اون خودش ب زور میگرفت

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!