2777
2789
عنوان

کیاسیسمونی نداشتن؟من واسه همین نینی نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 49 پست
خرج بعد بدنیا اومدنش خیلی بیشتر از خرج سیسمونیه چکاپ هرماهش کلی خرجه ویتامینا و آهنش پوشک و شیر خ ...

ن بابا کجا اینقد خرج داره چرا چکاپ هر ماهه . من پسرم از 3 ماهگی پا میداشتمش الان 6 ماهشه دیگه پوشک تعطیل هر نیم یا یک ساعت م یبرمش جیش میکنه اینقد سخت نگیرین

ن بابا کجا اینقد خرج داره چرا چکاپ هر ماهه . من پسرم از 3 ماهگی پا میداشتمش الان 6 ماهشه دیگه پوشک ت ...

عزیزم خرج داره

شما ۶ماهگی از پوشک گرفتی دمت گرم

بصورت نرمال بالای ۲سال میگیرن بعضیام ۳ سالگی

قطره آهن لیپوزفر شده دونه ای ۴۹/۵۰۰ مولتی ویتامینم تقریبا همون حدود

دکترم تا ۶ماهگی چکاپ باید بشه هر ماه

اگه شیرخشکی شد به هردلیل هر قوطیش ۳۰ تومنه

اینا خرج عادی و روتین یه بچه است

بعدشم من منظورم کلی بود که خرج بچه فقط سیسمونی نیست

همین بچه یکم بزرگتر شد دوچرخه و تخت و تبلت واسباب بازی و کلاس زبان و... میخواد نمیشه ک بچه رو تو حسرت بزرگ کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه دیدگاهتو عوض کن و هرچندوقت یکبار بگو من خرید الکی برای هیچی حتی سیسمونی رو قبول ندارم

بعدشم سعی کن برنامه ریزی برای خرج و مخارج داشتت باشین

و یه قلک بزار کنار به نیت بچه

یا از این قرعه های خونگی بنویس

حتی شده ماهی ۱۰۰ تومن

والا منم مادرم داشت اما خودم قبول ندارم که خونواده دختر سیسمونی بدن

چیزای لازم رو خودم گرفتم

میتونی رنگ مشترک بخری و از همین حالا هر ماه چیزای کوچولو بگیر

ولی لیست کن چیا مبخوای

اون لیستی که تو سیسمونی فروشیا میزارن جلو دستت خیلیاش لصلا بکار نمیاد

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بعدشم بخدا توکل کن و برای بارداری اقدام کن

ببین قسمتت چند وقت دیگه است

گاهی میبینی یه نوزاد با خودش برکت و رزق روزی صدبرابر میاره

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

عزیزم اگه وضع مالی شوهرت خوب نیست فعلا نمیخواد بچه دار شی. بچه دار شدن کلی خرج داره. سونو گرافی و آزمایشات و داروها و زایمان و بعدش پوشک و .... و کلی خرجای ریز و درشت. مگه بچه فقط سیسمونی میخواد. اونا هم باید شما را درک کنند که نمیتونید سیسمونی بدید و وظیفه دختر نیست سیسمونی. کم کم شروع کن یه سری چیز ها را خودت بدوز و بباف. کاری نداره که. اگه هر باری هم یکم از خرجی خونه را پس انداز کنی هرچند کم یه روز میتونی کلی خرید کنی. شما فقط وسایل ضروری را بخر بقیش را بذار به وقتش برای بچه بخر.