2777
2789
عنوان

من‌موقع زایمان تنهام چه توصیه ای دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3911 بازدید | 212 پست
دعا کن طبیعی باشه خوب پیش بره خیلی نگرانمبنطرت میتونم تنها پوشک بچه رو عوص کنم یا درد دارم نمیتونم؟

آخ چقدر سخته تنهایی.

از اون پوشک بزرگها بخر واسه خونریزی بعد زایمانت.  زیرانداز یکبارمصرف بخر.  من دیشب یه شیرخشکم خریدم که باشه اولاش شیر کمه.

سعی کن خوب زور بزنی، اگه بخیه نخوری میتونی به کارهات برسی.

تنهایی واقعاااا سخته، بعد زایمان آدم تن و‌بدنش میلرزه تا میری تو بخش

انشالا یکی بیاد کمکت.  میگن بیمارستان دولتی هم شوهر نمیزارن بیاد بخش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا زایمان داشتم در خصوصیاصلا نگفتن همراه داری یاشوهرم همراهم بود خودشون مثل پروانه میچرخیدنشوهر ...

واقعا؟چ‌خوب

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
بخدا اگر کسی داشتممریصم تاپیک بزنم.دوستام هستن‌ ولی ادم روش نمیشه

خدا بزرگه.  منم دوستم، دوستام همراهش رفتن.

مادرش هم بود، ولی گفتن مادرش حتی نتونسته لباس تن بچه کنه، بعد ۲،۳ روزم از خونه ش جاش گذاشت رفت، دوستام پیشش رفتن

یکی از شهرای نزوبک مشهدمیخام‌برا زایمان برم‌مشهد

زایمانت چه تاریخیه من مشهدی نیستم اما دعاکن برام امام رضا ع منو بطلبن میخام بیام مشهد اگر تونستم بیام سربزنم بهت

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

زایمانت چه تاریخیه من مشهدی نیستم اما دعاکن برام امام رضا ع منو بطلبن میخام بیام مشهد اگر تونستم بیا ...

🫠🫠🫠🫠ان شالله ب زودی بطلبههههه

🫠🫠🫠🫠ان شالله ب زودی بطلبههههه

عزیزم از خود امام رضا ع بخواه که نیروهاش رو به کمکت بفرستند از خواهرشونم بخواه 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

خب همسرت بودایشون میگه همسرم شاید نتونه اخه

ببین شما بیخیال شوهدم‌شو🥲🥲🥲

من اصلا رو اون‌حساب نمیکنم زیاد

چون ی مدتی بیکار بوده تازه کار و بار داره

فقط فک میکنم چطوری و چگونه از پسش بربیام

ی کارایی خودم کنم

یک کارایبگم پرستار اگه بشه

ی کم دخترم کمک کنه 

شوهرم شب میاد خونه

اون‌کمک کنه

فقط دلم میخاد ب خیر و خوشی بگزره 

اگه پول داری یه ماما همراه بگیر، ۲ ت ایناست شهر ما. هم واسه زایمان کمکت میکنه هم شاید تا بری بخش ای ...

اونو با یکی دوتا حرف زدم گف خبر میدم

[QUOTE=400616359]چیا بنطرتون بزارم برا شوهرم ودخترم تو فریزر  برا خودم بجز خرما و اینا چی آماده کنم[/QUOTE

الهی سالم و راحت به دنیا بیاره 🌸 خیلی خوبه که از قبل می‌خوای آماده‌سازی کنی — این کار بعد زایمان خیلی کمک می‌کنه که هم خودت راحت‌تر باشی هم خانواده‌ت.

بذار با دوتا بخش بنویسم:

🧊 برای شوهر و دخترت (غذاهای فریزری آماده) 

غذاهایی انتخاب کن که راحت گرم می‌شن و طعمشون بعد فریز شدن هم خوب می‌مونه 👇

🍛 غذاهای خورشتی و برنجی

قورمه‌سبزی قیمه لوبیا پلو با گوشت چرخ‌کرده عدس‌پلو (بدون تخم‌مرغ برای ماندگاری بهتر) مرغ خورشتی یا مرغ زعفرانی کوفته یا کتلت (هر دو خیلی خوب فریز می‌شن) 

🍝 غذاهای سریع و آماده‌ی گرم کردن

ماکارونی (بدون سیب‌زمینی خلالی رویش، چون بعد یخ زدن نرم می‌شود) لازانیا (در ظرف‌های تک‌نفره فریز کن) کتلت، شامی، کوکو سبزی یا سیب‌زمینی سوپ جو یا سوپ مرغ آماده 

🥖 چیزهای کمکی

سس ماکارونی آماده در ظرف‌های کوچک گوشت چرخ‌کرده تفت‌داده با پیاز (برای هر غذایی قابل استفاده است) سبزی قرمه‌، کوکو، آش، شوید و نعنا خشک‌شده یا سرخ‌شده نان فریزری (در بسته‌های دو‌تایی یا سه‌تایی) 🌿 برای خودت بعد زایمان 

بدنت ضعیف میشه و نیاز به چیزای مغذی، ملایم و زود‌هضم داری.

بهتره اینا رو از قبل آماده کنی 👇

🍚 غذاهای مناسب و مفید

سوپ مرغ با هویج، برنج و کمی کره (چرب و نرم برای انرژی) عدسی آش گندم یا آش جو سبک شله‌زرد یا فرنی برنج ساده با خوراک مرغ یا ماهیچه پخته خوراک سبزیجات ملایم (مثل کدو، هویج، سیب‌زمینی پخته) 

🍮 میان‌وعده‌ها و خوراکی‌های مقوی

شله‌زرد، فرنی، حریره بادام مغزها خرد و آماده (گردو، بادام، پسته) کمپوت سیب یا هلو خانگی (بدون مواد نگهدارنده) آب مرغ خانگی یا عصاره گوشت در قالب یخ فریز شده (برای تقویت) 

🌸 نکات مهم برای فریز کردن:

در ظرف های فریزری  با برچسب تاریخ و محتوا نگه‌دار. از افزودن سیب‌زمینی خام، ماست یا تخم‌مرغ داخل غذاهایی که می‌خوای فریز کنی پرهیز کن (بعد آب می‌اندازن). برای گرم‌کردن، شب قبل در یخچال بذار تا یخش باز بشه.