برادرش سندروم دان دارن یه خواهرش اوتیسم حاد داره بچه برادر دیگش معلول ذهنیه خودشم ام اس داره ولی شدید یه پسر عمو داره سی پی داره یه چند نفر دیگه هم دارن از فامیلشون اینجورین با دکتر ژنتیک صحبت کردیم میگه احتمالش بالاست بچشون هم یه مشکلی داشته باشه به داداشم میگیم نکن قبول نمیکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی خر شده رفته دیگه که کاری از دست شما بر نمیاد نهایت اینه بگید فردا روز از ما توقع کمک مالی برای انواع بیماریهای ژنتیکی بچه هات نکن ..ام اس که خودش ماهانه کلی خرج درمان داره
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
برادرتون چند سالشه؟ کاش حداقل سنشون پایین نباشه و منطقی تصمیم گرفته باشن. وگرنه بعد ازدواج و مواجهه با شرایط احتمال خیلی زیاد پشیمون میشن. اینجوری بار روانی و اجتماعی و مالی جدایی برای هر دوشون خیلی زیاده