2777
2789

برادرش سندروم دان دارن یه خواهرش اوتیسم حاد داره بچه برادر دیگش معلول ذهنیه خودشم ام اس داره ولی شدید  یه پسر عمو داره سی پی داره  یه چند نفر دیگه هم دارن از فامیلشون اینجورین با دکتر ژنتیک صحبت کردیم میگه احتمالش بالاست بچشون هم یه مشکلی داشته باشه  به داداشم میگیم نکن قبول نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خیلی مخالفیم ولی خودش خیلی میخواد چیکار کنیم

دیگه وقتی خودش میخاد چاره ای نیست . ولی خوب قبل از بارداری و طی دوره بارداری ی سری آزمایشات واجب میشه

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم

کاری نمیشه کرد خودش در آینده پشیمون خواهد شد الان خانواده ها با بچه های سالمشون موندن چیکار کنن از خرج و درس و...

چه برسه بچه ای که کلی نیاز به مراقبت و هزینه درمان داره

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

وقتی خر شده رفته دیگه که کاری از دست شما بر نمیاد نهایت اینه بگید فردا روز از ما توقع کمک مالی برای انواع بیماریهای ژنتیکی بچه هات نکن ..ام اس که خودش ماهانه کلی خرج درمان داره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من بنظرم همه آدما دل دارن و البته حق ازدواج

ولی خوب بهتره هر کسی با مدل خودش ازدواج کنه

من برادرشوهرم ام اس خفیف داشت گفت یکی میخام مثل خودم با ی خانمی اردواج کرد اونم ام اس داره 

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم

برادرتون چند سالشه؟ کاش حداقل سنشون پایین نباشه و منطقی تصمیم گرفته باشن. وگرنه بعد ازدواج و مواجهه با شرایط احتمال خیلی زیاد پشیمون میشن. اینجوری بار روانی و اجتماعی و مالی جدایی برای هر دوشون خیلی زیاده