2777
2789
عنوان

کیاسیسمونی نداشتن؟من واسه همین نینی نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بااین وضعیت چیکارکنم

خیلی کارا میشه کرد عزیزم . تو سایتای کاریابی بگرد دنبال کار . دوست نداری بیرون کار کنی ، تو خونه کار کن ، سبزی بسته بندی کن ، ترشی و مربا درست کن ، عروسک بدوز ، خیاطی ، شیرینی درست کن ، بافتنی بباف و...

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  

سیسمونی اصصصلا وظیفه ی پدر دختر نیست.من با اینکه وضع بابام خوبه اما هیچوقت سیسمونی نمیخوام ازشون اگه بخوان میتونن کادو بدن یه چیزی.اما وظیفه من و شوهرمه که وایه بچمون وسایل بخریم.

مگه بچه که بدنیا میاد چی میخواد که به خاطر سیسمونی نمیخوای بچه بیاری منکه نذاشتم یعنی با شوهرم تصمیم گرفتیم به مادرم گفتم فقط چیزای ضروری برام بگیرن تمام تخت و کمد و اسباب بازی نخواستم تو این گرونی بیچاره پدر مادرا چه تقصیری دارن هم جهاز هم سیسمونی 

عزیزم من توام یا تو منی.منم جهازم باصدتا بلا قرض وام درست شد.همین الانشم بدبخت ماوانم داره قسطاشو میده.ولی تصمیم گرفتم سیسمونی خودم بخرم.از چنماه قبلا شروع کردم.کم کم ک پول دستم میومد پول یارانه یا پولی ک از شوهرم میگرفتم جیبی یا برای ارایشگاه لباس خریدن اینارو جم میکردم هروقت مثلا ۲۰۰تومن شد چن دست لباس میخریدم.اسپورت رنگاشو.بعد این وسایل سنگیناش مث کالسکه اینا ی قرعه گذاشتیم بین خودمون همسایه ها ک شوهرم خبر ندارع خودم میدم ماهی۲۰۰ اینا.بااونم ست کالسکشو گرفتم.و دوباره ی قرعه هم گذاشتیم اونم میخام کمد تختشو بخرم.

ولی خب هنوز قسمت نشده خدا بهم نینی بده.

سیسمونی چیه 

یعنی منظورت مثلا چه چیزیه؟ 

من اگه گردنمم میزدن قطع میکردن حاضر نبودم یه هزارتومنی بابت سیسمونی بچم از کسی توقع داشته باشم چه خانواده خودم چه شوهرم‌. 

دیگه دوتا تیکه لباس و شامپو و رخت خواب چیه که انقدر بزرگش کنید. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

به خاطر این رسم مزخرف که اخرش هرچی هم بگیری کسی که بخواد حرف بزنه حرفشو میزنه وبه خاطر بقیه فرصت مادر شدن رو ازخودت نگیر

دوسال و نیم پیش مادرم ۵۰۰ داد هرچی که ضروری بود خودمون خریدیم با اینکه خودمون هم شرایطمون سخت بود و قرض داشتیم

کمد و کالسکه و چندتا لباس و وسایل بهداشتی و اینچیزها رو گرفتیم

سخت نگیر گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من سیسمونی نداشتم فقط مامانم چند دست لباس گرفت خودمم چیزایی که واسه نوزادی لازم بود گرفتم بقیه رو به مرور که نیاز بود واسه بچه گرفتمبه خدا سیسمونی پول هدر دادنه میبینی یه دس لباس تابستونی میگیری تابستون اندازه بچه نمیشه واسه تابستون آیندم کوچیک شده

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....