2777
2789
واقعا متاسفم واست که فکر میکنی دعانویس های بیسواد چیزی بلدن متاسفم که تو ایران بدنیا اومدم و با شماه ...

کی گفته دعا نویسا بی سوادن؟؟دعانویس میشناسم خودش مهندسه همسرش پزشک من جهان سومو تو حرفای آدمای ناآگاهی مثل شما میبینم 😂😂😂دنیا به کدوم سمت میره مردم ما به کدوم سمت میرن واقعا جالبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

HAMCHIN ADMAEEI VASE KHODESHON NEMITONAN KARI KONAN

چرنده دبگه

چون هیچ غلطی نمیتونن بکنن اینو میگن

واسه بچه هاشون چی فک و فامیل

چرا فقط واسه غریبه؟ 

یه سرچ ساده کنی میبینی که روایت داریم سر کتاب نهی شده از نظر دین

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
کی گفته دعا نویسا بی سوادن؟؟دعانویس میشناسم خودش مهندسه همسرش پزشک من جهان سومو تو حرفای آدمای ناآگا ...

باشه تو راست میگی خاک تو سر وون دکتر که با دعا نویس ازدواج کرده هرچند که مهندس باشه 

کی گفته دعا نویسا بی سوادن؟؟دعانویس میشناسم خودش مهندسه همسرش پزشک من جهان سومو تو حرفای آدمای ناآگا ...

شاید سواد داشته باشن ولی از نظر دین این کارها نهی شده

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
اگر بفهمن که خوبه چشماشونووو بستن و دوست دارن پولشونو بریزن تو جوب 

یه همسایه مامانم اینا دارن بخدا از وقتی رفت سراغ سرکتاب باز کردن برای بقیه، چنان زندگیش نابود شد که باورت نمیشه

شوهرش هوو آورد سرش پسرش دچار جنون شد و بستریه

دخترش بی دلیل شوهرش ول کرد رفت و دیگه ازش خبری نسد

زندگیشون داغون شد بخدا، ولی هر روز داره واسه بقیه سرکتاب باز میکنه و راه خوشبختی بهشون نشون میده

VAGHTI YECHIZI BET MIGE KE FAGHT KHODET VA KHODAY KHODET KHABAR DARI

علم حرام شنیدی؟ 

مثل سحر، جادو

اینا وجود دارن ولی از نطر دین نباید رفت سراغشون

یه همسایه مامانم اینا دارن بخدا از وقتی رفت سراغ سرکتاب باز کردن برای بقیه، چنان زندگیش نابود شد که ...

چی بگم‌والا . خدا عقل داده ولی بعضی ها متاسفانه عقلشونو بکار نمیبرن 

چی بگم‌والا . خدا عقل داده ولی بعضی ها متاسفانه عقلشونو بکار نمیبرن 

اینجا فهمیدم چقدر هنوز خرافات بین مردم رواج داره

از فال و حس ششم گرفته تا سر کتاب و کف بینی و طالع بینی

دیگه ناموس کفتار و اینا که بماند

باشه تو راست میگی خاک تو سر وون دکتر که با دعا نویس ازدواج کرده هرچند که مهندس باشه 

خخخخخ تا صب بخندما باز کمه ادامه بده یه شعری هست که میگه

آن کس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند برو با افکار جهان سومیت خوش باش 😂