2777
2789
جوووون بابا 😁 نترکی یه وقت  ببین اگه من بیمارم تو دیگه چی هستی اوه اوه یه چیز تو مایه های اسمش ...

بیماری

دیگه مطمئن شدم

همون سینگلی روت فشار آورده دیگه دوست پسرم که کاری برات نکرده به گفته خودت

گفتم که همون فالگیر شاید کمکت کنه

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
بیماری دیگه مطمئن شدم همون سینگلی روت فشار آورده دیگه دوست پسرم که کاری برات نکرده به گفته خودت ...

واااااای جررررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اعتماد به سقفتو دوست داشتم 😂 تو که زرنگی جای ماام رل بزن نوش جونت اگه کسی بهت چیزی گفت😏 من کی گفتم دوست پسر واسم کاری نکرده 🤔🤔من فقط اون کاسبی که ازش جنس میگیری رو پیدا کنم 😤😂😂هموطن ساقیتو عوض کن حلال خور نیست😂

لازم نیست انقد به فکر من باشی من هر وقت لازمم شد فال میگیرم تو اصلا به خودت فشار نیار  ریلکس، ریلکس، ریلکس تر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااای جررررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اعتماد به سقفتو دوست داشتم 😂 تو که زرنگی جای ماام رل بزن نوش جونت اگ ...

همینه دیگه وقتی بچه میای اینجا، حرفای بقیه روت تاثیر میذاره بیماریت عود میکنه

بعد از فالگیر به یه روانپزشک مراجعه کن

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
همینه دیگه وقتی بچه میای اینجا، حرفای بقیه روت تاثیر میذاره بیماریت عود میکنه بعد از فالگیر به یه ر ...

جوووون بابا ننه بزرگ 😏😂مرسی که هستی😘😂 حرف بقیه🤔 !!!بیماری🤔!!!یا امام حسین😂جرررررررررر 

فک کنم تو هنوز تعریف حرف بقیه و بیماری رو نمیدونی تا کلاس چند درس خوندی عمویی😉

قفلی زدی رو فالگیر 😁 چرا هی پسوند پیشوند اضافه میکنی سعی کن موقع ترکیدن خودتو بروز ندی😂😂🤔 یه نکته ای رو من همین جا خدمت شما دوست عزیز متذکر بشم خداوند یه چیزی به ما داده به نام اختیار پس سرت تو کلات 😊 

جوووون بابا ننه بزرگ 😏😂مرسی که هستی😘😂 حرف بقیه🤔 !!!بیماری🤔!!!یا امام حسین😂جرررررررررر  ...

شما سرت توی خ ش ت ک بقیه به نطرم

من تحصیلاتم اینقدر بالاس که نرم سراغ فال و کف بینی

کوری چشم تو

جررررر خوردنی که مدام میگی واسه کارای دیگه ای هست که کردی

شما سرت توی خ ش ت ک بقیه به نطرم من تحصیلاتم اینقدر بالاس که نرم سراغ فال و کف بینی کوری چشم تو ج ...

شما؟؟؟خشتک؟؟؟😂وای خدا احترام گذاشتنتو ساییدم  بابا باشخصیییییت قربون خودتو تحصیلاتت برم من😂یجور میگی انقدر تحصیلاتم بالاست که سراغ این کارا نرم😏😁  هر کی ندونه فکر میکنه چه پخی تو دانشگاها خیرات میکنن اینارو جلو یکی بگو که مدرک ندیده باشه ما خودمون ختم کلامیم اون دانشگاهایی که واسه شما آرزو شده ما تو گذشته هامون رقم خورده 😉😂 تو دانشگاه ها هییییچ خبرررررری نیست   هرکی ندونه فکر میکنه فارغ التحصیل از دانشگاه هارواردی سوربونی چیزی هستی   حقیقت و شعور و شخصیت تو درون انسانه، انسان اگه خودش تونست بیدارش کنه میشه فهمید یه غلطی کرده وگرنه داشگاهو مدرک به تنهایی هیچ غلطی برای آدم نمیکنه 

نگووووو چیییی میگی تو رو خدا نکه من فکرم خیلی سالمه به اون🔞فکر نکردم حالا شماها فکرتون خرابه دیگه بماند 😈معمولا اونو اونجا به کار نمیبرن🤣

خخخخ تو حسرتشیاااا 😁😉ایشالا نصیبت بشه ناکام از دنیا نری🔞😐☠💀 من مثل تو حسرت این چیزا به دلم نیست میدونی نکه بی بخار باشم ولی دستمال رولی تو دسشویی نیست هر کی خواست یه برگ بکنه به ماله به خودش

برای اونجا چیز دیگه استفاده میکنن دوست داری برات بگم 😏

شما؟؟؟خشتک؟؟؟😂وای خدا احترام گذاشتنتو ساییدم  بابا باشخصیییییت قربون خودتو تحصیلاتت برم ...

متاسفانه نه روی تربیت کار شده نه روی ادبت

تربیت نشدی که متل چاله میدونی حرف میزنی

دیگه جواب نمیدم چون مطمئن شدم بیمار جنسی هستی و سراسر مشکل و عقده

حتی درس خوندن هم برات عقده سده

سوپری محلتون هم شناخته تو را به گفته خودت

برو با فال و فحش و جرررر خوردنت خوش باش

متاسفانه نه روی تربیت کار شده نه روی ادبت تربیت نشدی که متل چاله میدونی حرف میزنی دیگه جواب نمیدم ...

برو برو دیگه ام ریپلای نکن من ممنونت میشم😘🤣دستت درد نکنه کلی خندیدیدم 😁 وای یعنی من عاشق اعتماد به سقفتم نکنه انتظار داری تو جواب حرفات بیام از خودم دفاع کنم؟؟ن بابا یه جمله ای هست میگه جواب ابلهان خاموشیست😁یکم گریه کن برات خوبه خالی میشی🤣

میگم کاسبی که ازش جنس میگیری حلال خور نیست!!! 😨من کی گفتم سوپری محلومون منو میشناسه؟؟🙄🤔 الله و اکبر الله و اکبر فعلا که جر خورده تو رو دارن از زیر دست و پاها جمع میکنن یه مثالی هست که میگن جر خورده رو تدبیر نیست 😁 من فوشی ندادم کلمه به کلمه ی حرفای خودتو تکرار کردم صاحب شیش دونگ همشون خودتی آره جینگول 😘اگه منظورت به ساییدنه که ندید پدید جان مثلا تا حالا شما تو عمرتون زعفرون رو نساییدید؟؟🤣🤣🤣مدیونت میشم جواب بدی