2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کار را از غیر خدا بخواین، واقعا امید به رسیدنت ن نیست

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
MOShVER JOZ POL HICHI BALAD NIS DAGHIGHEI HESAB MIKONE

واقعا متاسفم واست که فکر میکنی دعانویس های بیسواد چیزی بلدن متاسفم که تو ایران بدنیا اومدم و با شماها یه جا زندگی میکنم . ریپلای نکن بای 

SAR KETAB HARFAE KHODAS

کی گفته؟ 

چرا خرافات را ترویج میکنین؟ 

چرا هیچ کدومشون نتونستن واسه خودشون و نزدیکشون کاری انجام بدن؟ 

خیلی‌هاشون توی فلاکتو بدبختی غرق هستن 

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

والا من خیلی تو این زمینه ها فضولی کردم هیچ جا ندیدم که جواب موندگار گرفته باشن و معمولا زندگیشون بهم میریزه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام