2777
2789
عنوان

خیلی افسرده شدممم چه کنم😥😥

187 بازدید | 34 پست

بچع ها من چند تا موردهایی که باعث افسردگیم شدن رو میگمم ببینن همه یعنی هرکی منو ببینه بلافاصله میگن کم حرف و خجالتی و بی احساس و حتی مجسمه یا اینکه سالمی تو واقعا😢😞😞😟

مثلاااا..یه بار رفته بودم با یکی خونه دوستش داداش دوستش که خیلی بزرگتر از من بود و بچه کوچک داشت همش میگفت این چرا حرف نمیزنه سالمه؟؟منم کم بود گریم بگیره اخه دست من نیست که این یعنی چی که سالمه همه دارن اذیتم میکنن اقا دست من نیست اینکه تا این حد گارد دفاعی دارم و کم حرفم نیست😭😭😭چکار کنم کسی درک نمیکنه منو هدف من چی میتونه باشه الان😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف زدن اون فرد، اصلا درست نبوده

تلاش کن فراموش کنی

و اونجوری که خودت حس میکنی راحتی، باش

این اشتباهه ک بخاطر حرف کسی، اینقده فکرت رو بخای درگیر کنی

پناه بر خدا

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

راستش منم زیاد از آدمای کم حرف خوشم نمیاد.مرموز ب نظر میرسن و اصلا معلوم نیست چی فکر میکنن..ادمای درون گرا کلا جالب نیستن.متاسفم.یکم رو خودت کار کن اجتماعی باشی.وقتی دیگران حرف میزنن لاقل یه عکس العملی چیزی نشون بده .نه اینکه بی حالت بشینی و تماشا کنی.یه چیزایی دست خود آدمه

حرف زدن اون فرد، اصلا درست نبوده تلاش کن فراموش کنی و اونجوری که خودت حس میکنی راحتی، باش این اشت ...

اخهفقط اون نیست همه همین حرفا رو بهم میزنن اگه اون بود فقط که من اونجوری نیستم که گیر بدم به یه چیز اما همه بهم این حرفا رو میزنن مثلا همکلاسیم سر یه موضوعی بهش گفتم اصلا این چیزی که یکی از همکلاسی هام گفته گریع دار نبود دختره بهم گفت تو که بی احساس و مغرور  بی ذوقییی چی میگی اخه  

یعنی اون لحظه من نابود شدم کلا اون روز یه کلمه هم حرف نزدم وجودم شکسته شددد کجای من مغروره اخه😢😢😢

راستش منم زیاد از آدمای کم حرف خوشم نمیاد.مرموز ب نظر میرسن و اصلا معلوم نیست چی فکر میکنن..ادمای در ...

دست من نیست اخه خیلی تلاش کردم تا موقعیت وحس منو درک نکردید نمیتونید قضاوت کنید چقد میخوام عوض شم اما نمیشه نمیشه😣😣

گلم ی چی میگم بهت 

همه مردم و همه هااا دنیال ی شخص پرانرژی و پرحفن 

اون شخص‌حرف بدی زده و خیلی بی عقل بوده دلت رو شکسته ولی ب نظرم کاری کن ک هنه عاشقت شن 

اینو کسی بهت میگ ک مث خودت بوده 😁 ولی رو خودم کار کردم همه عاشقمن از خداشونه برم تو جمعشون فوق العاده پر حرف و شوخ و دیوونم 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

گلم ی چی میگم بهت  همه مردم و همه هااا دنیال ی شخص پرانرژی و پرحفن  اون شخص‌حرف بدی زده ...

منم خیلی پرحرفم اما نمتونم بروز بدم میترسم نمدونم خیلی احساس میکنم درونم پر انرژی اما😢😢به شدتم دیوونم مثل شما 😂😂البته ادمایی که خیلی بهم نزدیکن میدونن چی هستم😐

دست من نیست اخه خیلی تلاش کردم تا موقعیت وحس منو درک نکردید نمیتونید قضاوت کنید چقد میخوام عوض شم ام ...

دست من نیست چیه خانم..ساده ترین جواب ممکنه این..هر کسی میتونه سعی کنه بهتر شه .دو کلمه حرف بزن بفهمن لال نیستی..چیش سخته؟؟؟

منم خیلی پرحرفم اما نمتونم بروز بدم میترسم نمدونم خیلی احساس میکنم درونم پر انرژی اما😢😢به شدتم دیو ...

دمت گرمم

ینی میدونی گلم من فوق العاده کم حرف و خجالتی بودم تو جمع ی روز خسته شدم مث خودت بغض کردم شدم 

ی ادم فوق العاده دیوونه ک ب ترک دیوار میخنده 🤣

همین جو اینجا تاپیک و زدی حزف زدی تو جمع باش همین 

از هیچی نترس دیووونه باش مث ی نوجوون یا ی بچه 

دست من نیست چیه خانم..ساده ترین جواب ممکنه این..هر کسی میتونه سعی کنه بهتر شه .دو کلمه حرف بزن بفهمن ...

وااییی دعوام نکن😂😥😘

یعنی اینکه میخام حرف بزنم اما خیلی خجالت میکشم یهووو بعد حرفمو میخورم 😐

بهم میگن یا خدا این اومد 🤣🤣 دو بار اب هویح ریختم تو بستنی فروشی البته دست خودم نبود

ی بار تو باشگاه ی لامپ و بنر رو ترکوندم

همش تو اردوها اب بازی میکنیم با بچه ها البته تا پارسال

میرم بالا درختا عکس میگیرم 🤣