2777
2789
عنوان

خیلی افسرده شدممم چه کنم😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 34 پست
وااییی دعوام نکن😂😥😘 یعنی اینکه میخام حرف بزنم اما خیلی خجالت میکشم یهووو بعد حرفمو میخورم 😐

خجالت کیلویی چنده بابا گلم🤣

من تو باشگاه یکی از دوستام خواهر زاده اش زو اورده بود باشگاه بعد بچه وسط جمع گفت میدونین من کجا جیش میکمم😐🤣🤣

منم بلند گفتم خو تو شلوارت دیگ🤣🤣🤣

دوست ک خالش بود افتاد تو باشگاه دنبالم

ینی میدونی رک باش

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بعد تازه وقتی اون مرده بهم گفت سالمه این خالم گفتع اره بابا کلا این شکلیه این😣😣

من ناراحتیم بخاطر اینم بود اخه من که با خالم خیلی دوستم چرا این حرفو زد من با اون خیلی میحرفم خیلی بهم برخورددد😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خجالت کیلویی چنده بابا گلم🤣 من تو باشگاه یکی از دوستام خواهر زاده اش زو اورده بود باشگاه بعد بچه و ...

اره میخام همین باشممم اما خیلی میترسممم همه نا امیدمکردن از زندگی😣😣

بعد تازه وقتی اون مرده بهم گفت سالمه این خالم گفتع اره بابا کلا این شکلیه این😣😣 من ناراحتیم بخاطر ...

رفتارت رو کلا صد درجه عوض کن سخته ولی میشه 

میگم من عین خودت بودم الان نیگا توی تاپیکت چ قدر پرحرفی میکنم

تو میتونیییییبی 😄

رفتارت رو کلا صد درجه عوض کن سخته ولی میشه  میگم من عین خودت بودم الان نیگا توی تاپیکت چ ...

عزیزمم کاش همه مثل شما منو درک میکردن بقیه فک میکنن خودم میخام این باشم اما نمیفهنن چرا 

شایدم به دلیل کمبود عاطفه تو خانوادمون اینقدر شکست نفسی میکنم خیلی از خدا هم کمک  میخوام بهم انرژی این کارو بده عاشق خدام جز اون به هیچکی اعتماد ندارم☺😍🙃

اره میخام همین باشممم اما خیلی میترسممم همه نا امیدمکردن از زندگی😣😣

از چی میترسی ؟ میترسی ی چی بگن ضایع شی؟

جوری حرف بزن جرات نکنن چیزی بگن 

ی برگ بردار برا خودت بنویس من حتمااا امروز میرم فلان جا حتماا حرف میزنم و اینا کم کم روت باز میشه

از هر چیزی میترسی باهاش رو ب رو شو شعار من اینه

از چی میترسی ؟ میترسی ی چی بگن ضایع شی؟ جوری حرف بزن جرات نکنن چیزی بگن  ی برگ بردار برا خودت ...

بیلی رو میشناسی من یه جوری مثل اونم بخاطر همونم دوسش دارم دقیقا اونجوری میخندم بعضی رفتارام مثل اونه کلا احساس میکنم خیلی بهش نزدیکم👌❤

عزیزمم کاش همه مثل شما منو درک میکردن بقیه فک میکنن خودم میخام این باشم اما نمیفهنن چرا  شایدم ...

حتما بهت میده 

درکت میکنم چی میگی

خودت مبخوای عوض شی اگ نمیخواستی تاپیک نمیزدی 

ب نظرم ب اتفاق امروزت خوب فکررررر کن ک چ جوری ضایعت کردن و ب خودت قول بده دیگ نزاری تکرارش کنن

بیلی رو میشناسی من یه جوری مثل اونم بخاطر همونم دوسش دارم دقیقا اونجوری میخندم بعضی رفتارام مثل اونه ...

بیلی کیه؟ 😃😄🤣 

نمیشناسمش

ادمه ؟🤣 بازیگره ؟ کیه  

خواننده عشقم😍😍😎😎

حالا ولش نمیشناسی که😐

ببخشید اگه برات امکان پذیره ومیتونی میشه یه سری دیگه از حرفام تو پیویت تو نینی سایت بگم فردا یا هر وقت وقت داری الان دیر وقته خوابم میاددد😪😪اگه نمخایم که هیچی راحت بگو ❤