بچع ها من چند تا موردهایی که باعث افسردگیم شدن رو میگمم ببینن همه یعنی هرکی منو ببینه بلافاصله میگن کم حرف و خجالتی و بی احساس و حتی مجسمه یا اینکه سالمی تو واقعا😢😞😞😟
مثلاااا..یه بار رفته بودم با یکی خونه دوستش داداش دوستش که خیلی بزرگتر از من بود و بچه کوچک داشت همش میگفت این چرا حرف نمیزنه سالمه؟؟منم کم بود گریم بگیره اخه دست من نیست که این یعنی چی که سالمه همه دارن اذیتم میکنن اقا دست من نیست اینکه تا این حد گارد دفاعی دارم و کم حرفم نیست😭😭😭چکار کنم کسی درک نمیکنه منو هدف من چی میتونه باشه الان😣
رفتارت رو کلا صد درجه عوض کن سخته ولی میشه میگم من عین خودت بودم الان نیگا توی تاپیکت چ ...
عزیزمم کاش همه مثل شما منو درک میکردن بقیه فک میکنن خودم میخام این باشم اما نمیفهنن چرا
شایدم به دلیل کمبود عاطفه تو خانوادمون اینقدر شکست نفسی میکنم خیلی از خدا هم کمک میخوام بهم انرژی این کارو بده عاشق خدام جز اون به هیچکی اعتماد ندارم☺😍🙃
ببخشید اگه برات امکان پذیره ومیتونی میشه یه سری دیگه از حرفام تو پیویت تو نینی سایت بگم فردا یا هر وقت وقت داری الان دیر وقته خوابم میاددد😪😪اگه نمخایم که هیچی راحت بگو ❤