2777
2789
عنوان

خیلی افسرده شدممم چه کنم😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 34 پست
وااییی دعوام نکن😂😥😘 یعنی اینکه میخام حرف بزنم اما خیلی خجالت میکشم یهووو بعد حرفمو میخورم 😐

اعتماد بنفست پایینه عزیزم..یه دوره اینجوریه.هی داغ میکنی.یخ میکنی .عرق میکنی .تپش قلب میگیری ..ولی اگر میخوای در آینده کار کنی و تو جامعه باشی و زندگی کنی و حقتو نخورن باید این دوره رو تحمل کنی و خودتو بندازی توش.هر چی داغ کردی یخ کردی اهمیت نده ..بعدش میبینی هیچیت نشد حرفتم زدی.موقتیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخهفقط اون نیست همه همین حرفا رو بهم میزنن اگه اون بود فقط که من اونجوری نیستم که گیر بدم به یه چیز ...

الان سن شما حساسع و تحت تاثیر حرفهایدیگران قرار میگیری

در مواقع عصبانیت، اینکه آدم بتونه زبونش رو کنترل کنه،این یه هنره

ممکنه شما خودتون هم موقع عصبانیت به کسی چیزی گفتین و فراموش کردین، اما طرف تو ذهنش مونده و مثل خوره، اون حرف اذیتش میکنه، اما شما فراموش کردین

خب نظرات بقیه روی آدم خیلی تاثیر گذارن

هنر ما باید این باشه که وقتی دیدیم یه نفر حرفی بهمون زد،باید ببینیم پیش کی و در چ موقعیتی اون حرف رو زده، آیا موقعی بوده که قصدش اذیت کردن من بوده یا قصدش این بوده ک خودمو اصلاح کنم؟

حالا حرفی که زده، رو با خودم میسنجم.آیا من واقعا اینجورم؟؟؟؟؟!!!!!!! اگر دوستم همین رفتار رو داشت، منم باز همینجور میدیدمش؟؟؟!!!!! اگه بخوام اصلاح کنم رفتارمو،چطور میتونم؟؟!! و......

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
الان سن شما حساسع و تحت تاثیر حرفهایدیگران قرار میگیری در مواقع عصبانیت، اینکه آدم بتونه زبونش رو ک ...

درسته ولی من هیچ وقت شخصیت یه آدمو له نمیکنم ما هیچکدوم موقعیت و هزاران چیز که میتونن تو شخصیت ما اثر بگذارن مثل هم نیست پس نباید خودسر حرف بزنیم البته که من این مورد رو پنهان نمیکنم اما خوب اون فرد یا بقیه بخاطر این مشکل یا هر چی حق بی احترامی ندارن😐😑❤

درسته ولی من هیچ وقت شخصیت یه آدمو له نمیکنم ما هیچکدوم موقعیت و هزاران چیز که میتونن تو شخصیت ما اث ...

بله حق با شماست

ب افرادی ک چنین حرفهایی میزنن هم توجه نکن و سعی کن سکوت کنی، طوری هم رفتار کن ک بهت توهین نکنن

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....