2777
2789
عنوان

ازدواج با افغانی

12470 بازدید | 60 پست

دوستم همیشه از دوست پسرش برام میگفت ودیده بودمش هم صداشوهم شنبده بودم اصلاشبیه افغانیا نیست همش این میگف اره من بابام نمیذاره ازدواج کنم امروز فهمیدم ک طرف افغانیه میگه بابام مطمینم نمیذاره ۳سال ونیمه باهمن بعد۲ماه اشنایی فمیده ک افغانین ینی خودش گفته بعد الان قراره تا۲دماه دیگه شناسنامه بگیره ب اسم ایرانی اما بابای پسره گفته وقتی بیایم حتما میگم ک ماافغانیم ومطمینا بابای دوستم بفهمه نمیذاره ازدواج کنن بنظرت چیکارکنه دوستم🙁

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا فرهنگا بهم نمیخوره 

این دلیل نیست ازدواج نکن از۱۰۰سال پیش اینجا بودن مادبزرگاشون حتی اوناهم اینجا دنیا اومدن 

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
بنظرم باید بگن اصلا مخفی کاری کار درستی نیست؛باید دوستت با خانوادش صحبت کنه افغانی و ایرانی بودن مهم ...

خودش میدونه چطوبفهمونه به خانوادش

این دلیل نیست ازدواج نکن از۱۰۰سال پیش اینجا بودن مادبزرگاشون حتی اوناهم اینجا دنیا اومدن 

اما مطمعن باش فرهنگ کشور خودشونو دارن داخل خانواده و فامیل 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

افغانها خیلی متعصبن

عروسشون اختیار نداره خونه هامشن مشترک

شوهره ممکنه یکدفعه بندازه بره افغانستان

بابا اینم شد عشق

چشم بازار در آورده دوستت

یکمم فرهنگشون پایینه

اگه خودش میدونه دیگه چرا تاپیک زدی براش

کار اشتباهیه چه پنهون کاری چه ازدواج با اون آقا 

فرهنگ متفاوت و ...

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
دختره چیکارکنه ک باباش اجازه بده

هرکی قسمتش یکیه گلم.منم مشکل دوستتو داشتم ولی افغانی نبود....راستش خیلی حرص خورم اخرش دیگه زندگیمودادم دست باد..ناچاره راستشوبگه....اگه نگه هم پدرش میفهمه....

چنتا مورد از اوناییکه تو اطرافیانشون شکست داشتن تو زندگیشون که هردوطرف ایرانی بودن اونارو برای باباش مثال بزنه بگه ایرانی بودن اگه مهم بود اینا خوشبخت میشدن