2777
2789
عنوان

اگه بازم ب گذشته بر میگشتید شوهرتونو انتخاب میکردید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 156 پست
چ اخلاقای خوبی داره؟

همیشه پشتیبانمه

اولویتش منم 

اصلا واسه من و خونه خسیس نیس

مهربونه ،عاشقمه،هرز نمیزه،خانواده دوسته خیلی وابسته من و پسرمونه

درآمدشم خداروشکر اندازه ای هس ک تو رفاه باشیم

بشدت خوش اخلاقه دوساله باهاشم گاهی وقتا واقعا آزارش دادم اما تا حالا صدای بلندشم نشنیدم

بیرون خیلی آدم خشکی هستااا ک هرکی میبینه میگ اخلاق نداره اما تو خونه واسه ما فرشتس

البته من خودمم خیلی هواشو دارمااا از هر نظر ک فک کنی بشدت بهش محبت میکنم 

رفتاراش آیینه رفتارای منه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایان

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...
@بانوی،پاییز    

اصلاااااا انتخابش نمیکردم .اصلا منو درک نمیکنه .بدبختم کرده .منو دوست نداره الان هم رفته پی عشق و حالش .

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

نه اصلا ازدواج نمیکردم😁

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾