2777
2789
عنوان

اگه بازم ب گذشته بر میگشتید شوهرتونو انتخاب میکردید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 156 پست

اره صددرصد.چون اخلاق داره سالمه از هرنظر شخصیت داره و جایگاه زنو میدونه باایمانه درامدشم ک خوبه چرا انتخابش نکنم یکم این وسط خیلی به خانوادش احترام میزاره و احساساتیه ک عیبی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده بارم برگردم اره

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
نمیدونم شاید آره شاید نه 

ویژگیای خوبش چیان؟ بدش چی؟

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...
دقیقا😂

من تو دوران نامزدی زندگی شماروخیال میکردم .فک میکردم منوشوهرم دوتایی مث دوتاهمخونه فارغ از هرمشکلی  فقط درسو گوشی و کامپیوتر و قیافه های مجردی و ...اما کاملا برعکس شد .اون همش کارو تلاش و خستگی منم همش فکرو خیال خانوادشو خانوادمو بچه و خونه داری و وسواس و مشکلات ...

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
الان ک پستارو میبینم تقریبا ۸۰ درصد از شوهراشون راضین  پس این همه تاپیک اختلاف چیه؟

من ک ندارم برو همرو ببین😉

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
قطعا نه اول عاشق میشدم بعد ازدواج میکردم

چون سنتی بوده میگی نه؟؟

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...
من تو دوران نامزدی زندگی شماروخیال میکردم .فک میکردم منوشوهرم دوتایی مث دوتاهمخونه فارغ از هرمشکلی & ...

کلا زندگی قبل از بچه با بعدش خیلی فرق میکنه کلا بچه دار شدن یه جهت دیگه ای به زندگی میده ماهم تازه اول راهیم 😅 یکی از دلایلی که نمیخام بچه دار شم اینه که این دوران طولانی تر بگذره

ده بارم برگردم اره

چ اخلاقای خوبی داره؟

چون سنتی بوده میگی نه؟؟

اره ازدواج سنتی آدمو یجورایی عقده ای میکنه .البته منضورم ب این دوستمون یا هر کسی نیست .خود من

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

آره. هر چند به قول خودش ی کم بداخلاقه ولی آدم خوبیه...

باایمانه، چشم پاکه، اهل کار و زن و بچست، رفتارش محترمانست، تو اجتماع خوبه، خوشگله،😁😁😁😁،به خانوادم احترام می داره،خانوادش آدم حسابین. ولی خب انگار همیشه طلبکاره که من خیلی تحویلش نمیگیرم خوب میشه