2777
2789
عنوان

اگه بازم ب گذشته بر میگشتید شوهرتونو انتخاب میکردید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 156 پست
انشالله توهم دوستش داشته باشی و عاشقش بشی . چ چیزی نمیزاره اون حس عاشقی در تو بوجود بیاد؟

خوب وقتی ازدواج کردم گفتم به مرور عاشقش میشم اما خوب نشدم پیش نیومد.بعدم من خیلی از اون سر ترم.وقتی میبینم ب خودش اهمیت نمیده و داره چاق میشه ازش زده شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده منم تا وقتی پای بقیه درمیون نباشه خوبن یجورایی پدرم گوشیه و اگ ی حرفی بزنه مادرش محاله بهش عمل نکنه و همین موضوع باعث فضولی و دخالت عمم شده 

از طرفیم این قضایا باعث کینه تو دل مامانم

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...
خوب وقتی ازدواج کردم گفتم به مرور عاشقش میشم اما خوب نشدم پیش نیومد.بعدم من خیلی از اون سر ترم.وقتی ...

جدی؟انقد راحت زده میشی؟اگه عاشقش بودی هیچوقت این حس و نداشتی.شوهرمنم جدیدا خیلی چاق شده منم همش درحال تذکر و هشدار هستم 

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
باهات حرف میزنم تصور دخترونه ی ازت ندارم اصلا 😄

😂😂😂اسممو ببین شاید حس دخترونه پیداکردی

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...
خوب وقتی ازدواج کردم گفتم به مرور عاشقش میشم اما خوب نشدم پیش نیومد.بعدم من خیلی از اون سر ترم.وقتی ...

بهش بگی فرقی نمیکنه مثلا بگو هرشب بیا ۱۰ تا دونه دراز نشیت برو یا اهنگ بزار باهم برقصین

تاحالا  شوهرتون برای اینکه حالتون خوب شه چیکار کرده؟؟

یباربرام تولد گرفت. درکل همیشه دوسداره باکاراش خوشحالم کنه اما من متاسفانه خیلی سردم

یباربرام تولد گرفت. درکل همیشه دوسداره باکاراش خوشحالم کنه اما من متاسفانه خیلی سردم

آخی😍😄

چرا سردی؟ چیزی ناراحتت کرده

آخی😍😄 چرا سردی؟ چیزی ناراحتت کرده

بچه بودم باهاش ازدواج کردم وبرعکس رویاهام  عمل کرد ک یجورایی خورد توذوقم. وخیلی کینه ای هستم .

برای من قبل از بچه هم همینطور گذشت چند درجه سخت ترم بود. همش انتظارای خانواده پرجمعیتش از ی دختر ۱۴ ...

ای وای سنیم نداشتی اخه🚶🏿‍♀️🤦🏽‍♀️ من ۲۱سالم بود ازدواج کردم و اینکه با همسرم هم سن و سالیم روحیاتمون نزدیک به همه🚶🏿‍♀️

اخلاق خوبش چیه اخلاق بدش چیه؟؟

به نام خدا😁

اخلاق خوب :

چشم پاکه 

دست و دلبازه 

خسیس نیست 

مهربونه به فکر همه هست همیشه دنبال انجام کارای خیره 

اخلاق بد :

بد دله 

زود عصبانی میشه 🤣🤣🤣

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
بنظرتون ازدواج تو چه سنی خوبه؟؟

۲۵ به بعد 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊