2777
2789

من به خدا ادم حسودی نیستم ولی همیشه برای بچه های خانواده شوهرم هدیه میگیرم شام درست میکنم مثلا لازانیا و پیتزا و اسنک و اینا از این چیزا که بچه ها دوست دارن و اینا 

بیرون که میریم پیشنهاد میدم بامون بیان بعضی وقتا و …

ولی برادرزاده شوهرم ۱۷ سالشه دخترخوب و‌محجوبیه ولی اصلا رفتارای شوهرم باهاشو نمیپذیرم  مثلا حدود ۲۰ دقیقه میگیره تو بغلش فشارش میده و همینجور صدای ملچ و ملوچ بوس

یا رو پاش میخوابونتش هی موهاشو ناز میکنه  بیشتر از این بدم میاد که همونطور که منو‌میبوسه اونم میبوسه  خیلی با ارامش و یکنواخت هی بوس های ریز ریز رو سر و‌صورت این دختر

نوه ی اول خانواداست قبول  من خودمم خواهرزاده برادرزادمو خیلی دوست دارم ولی این حرکات رو اصلا تحمل نمیکنم چندشم میشه 

نمیدونم اعتراض کنم یا نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه روشنفکر نماها حمله نکنن،ب نظر منم چندش و زیاده رویه.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

هفده سال ک بچه نیس بخاد ب عنوان نوه اول خانواده باهاش این رفتارا بشه... شرمنده ولی حس میکنم تو ذهن شوهرت چیزی غیر  از اینه... شمام ب بچه های اونا انقد نرس و تحویل نگیر.. تهش میشه وظیفه و میشی ادم بده... از الان ارتباط تو با این دختر کمتر کن... یعنی چی هرجا میری اونم بزنگی بیاد

💙♥💜

منم دوست ندارم حتی برای کودک هم این حجم زیاده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»