2777
2789

به شوهرت اعتراض کن 

وحتما پیگیر باش،که این اتفاق دیگه نیفته

به شوهرت بگو اگه به تو که جنس مخالفش هستی واین کارهات عادت کنه وبره بیرون ازخانه تشنه ی اینجورمحبت ها بشه یا باید باتو که عموش هستی وارد رابطه بشه یا فریب یه پسرهرزه رو بخوره که فقط همین کارها را براش بکنه

بهش بگو هورمون  های اون تشخیص میده که توجنس مخالفی نه اینکه عموش هستی

تمامش کن تا هم خودت هم اون هم منو هم کل خانواده رو بدبخت وبی آبرو  نکردی 

این مسئله  جدی است حتما صریح وشفاف باهمسرت حرف بزن

همسرت که عاقله نباید اینکارو بکنه

اون دختر تقصیری نداره

وحالا  شما که نظاره گر هستید وظیفه  تون است که جلوی پیشرفت این جریان رو بگیرید

خیلی هم دیر است

سریعتر

زنداییش حساس شد چی

خب  بهتر زن داییش حساس بشه    اتفاقا برخرد کنه     ایتجور حساب کار دست بقیم بیاد    استارتر بگه  به شوهرش ببین زن ها  تحمل نمیکنن بحث محرم و نا نحرمی   فقط مال کردن نیست   قرار نیست با هر کی محرممونه هر کار  بکنیم ک  اه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهتر زن داییش حساس بشه اتفاقا برخرد کنه ایتجور حساب کار دست بقیم بیاد استارتر بگه به ...

چی بگم والا 

من خودم یه مدت داییم بهم منظور داشت خیلی بده خیلی بد

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

شوهرم میگه خواهر زادمو خودم بزرگش کردم واقعا همه مراحل بزرگ شدنش رو دیدم. اون دختر برا شوهرت مثل یه بچس. دیدگاهت بد نباشع. ولی بهش بگو که خوب نیست دختر نوجوون رو اینجوری ببوسی تو سن بلوغهه براش خوب نیست 

برگام ریخت ۱۷ساله خیلی بزرگه خودم ۱۷سالم بود دیگه با عموم سرسنگین بودم دست میدادم فقط و یه روبوسی عید،با اینکه از بچگی بغلم میکردن همیشه . بعد مادر و پدر دختره هیچی نمیگن؟چقدر عادی شده همه چی

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

شاید ۲۰ سال دیگه شوهر کنه

بر خرد کن  بابا حرص هممونو در اوردی     چیزی نیست ک  زنی تحمل کنه  والا !  من شوهر پوفیوزم دختر خواهر من  ک ۱۲ سالش بود این کارا میکرد دختر خواهرمم جو گیر بود فکر میکرد اینم مثل داییاشه دیگه دیدم   تو بقلش میگیره بخوابه  همونجا  شستمش  گذاشتم کنار ب دختر خواهر خودم گفتم خاله جان  این دایی ایتجوریا محرم نیست !!! شمام دیگه نی نی بقلی نیستی       

بماند  چقدر شوهرم زورش گرفت   چ رفتار کریحی بهم نشون داد  

میدونی بنظرم ادم خودش کاملا متوجه میشه

الان دایی منم خیلی دوسم داره هروقت همو میبینیم بغلم میکنه ولی پیشونی یا سرمو بوس میکنه

این طرز بوسیدن بنظرم جالب نیست حالا میخوای غیرمستقیم ب شوهرت بگو

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
حساسیت نشون نده صبر کن شوهر کنه شوهره جمش میکنه تو حساس بشی بهت انگ حسودی میزنن ولی اینو بدون که حق ...

اونوقت شوهرش به یکی دیگه از نوه ها گیر میده

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

این همهههه محبت به بچه های خانواده شوهر چه معنی میده؟منتظر بد تریناشم باش با این کارات....مگه خودشون ...

اومدم لایکت کنم 

جمله آخرت منصرفم کرد ، حساسیت کجا بوده هر زنی باشه تاحالا ریخت شوهره را پایین آورده بود ایشون تازه داره نظر خواهی میکنه خیلی صبوره