منم الان ی تاپیک زدم واسه حرکت 😂😂من الان دارم میرم تو ۲۵ نگرانشم حرکتاش کمو ضعیف شده ..من از ۲۲ هفته قشنگ ضربه هاش رو شکمم معلوم بود
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر ب من گفت تا قبل ۲۸ هفته فقط همین ک متوجه بشی داره تکون میخوره کافیه ولی بعدش ریتمش منظم میشه باید مراقب باشی
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
عزيزم ميشه بگي هفته ٢٢ برا چي بايد دكتر بريم دكتر بهم نويت داده خودم ميگم تا هفته ٢٤ صبر كن ب ...
نمیدونم حتما وقت ویزیتته
بستگی به چندمین بارداریت داره هربچه ای یک جوره یکی وول میزنه یکی لگد یکیم چرخش کامل اگه حاملگی اولت باشه از ماه ۵به بعد می فهمی اگر چندم...باشه از اول چون حرکت روده با بچه فرق داره
بچه ها من ۱۰ روزه انتقال جنین دادم ، تخمدان راست و چپم امروز حالت گرفتگی داره ، میگیره منقبض میشع ول میکنه ، الانم وسط رحمم یهوو گرفت ، ایناا نشونه چیه؟
فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍