2777
2789
عنوان

چرا اینطوری فکر میکنید

64 بازدید | 9 پست

چرا عادت کردین هروقت یکی میگه خوشگلا خوشبخت ترن میگید خوشگلا شانس ندارن؟

میگن خوشبحال پولدارا میگید پولدارا ارامش ندارن؟

نمیدونم مهم تن سالمه و ..

میگن فلانی همش سفر و اینور اونور میگید ازکجا میدونی زندگیش اشوب نیس ب ظاهرش نرو

خوشگلِ عاقل اگه باشی اتفاقا ب جاهاب خوبی میرسی گزینه های خوبی انتخاب میکنی ، تحصیل کرده میشی تا ب کمالاتت اضافه کنی 

پولدار باشی بهترینارو تهیه میکنی تنت از همه سالم تره ، مشکل مالی نداری و ۸۰ درصد مشکلاتت حله پس اخلاقتم بهتره

اونی هم ک داره سفر بره و استوریای قشنگ بگیره اتفاقا زندگیش قشنگه ک داره ازش میزاره

تئاتر ک بازی نمیکنه

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

استوری و فضای مجازی رو خیلی جدی نگیرید 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خدا هیشکی رو بدون درد نیافریده

خیلیارو بدون درد افریده 

مهم هم نیس ک درد دارن یا ن 

مهم اینه یسری چیزارو داشته باشی ، دردات کمتره لاقل

خب واسه اينكه صد درد صد اينجور نيست. كي گفته خوشكلا به همه جا ميرسن؟كي گفته همه پولدارا خوشبختن؟همه ...

هیچکس حرفی از صد در صد نزد 

خیلیارو بدون درد افریده مهم هم نیس ک درد دارن یا ن مهم اینه یسری چیزارو داشته باشی ، دردات کمتره لاق ...

مشخصه از مسائل مال دلت پره....برات مثال زیاد هست بزنم 

یگانه دیلی لایف چه زندگی شاهانه و خونه لاکچری داره (بلاگره)

اما بچه دار نمیشه 

من خودم یه زندگی خوشحال و خوشبختی داشتم ولی همسرم که مریض شد و کبدش و از دست داد فهمیدیم هیچی مثل سلامتی نیست و ارزش نداره

هزاران پول داشته باشی کافیه دو روز بیمارستان بمونی تا بفهمی چه عذابی داره 

و....

ربطی به پولداری فقیری نداره خدا هیشکی رو بدون غم نیافریده که در آخر همه محتاج و مرید خودش باشیم 

نسبتش فرق میکنه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
مشخصه از مسائل مال دلت پره....برات مثال زیاد هست بزنم یگانه دیلی لایف چه زندگی شاهانه و خونه لاکچری ...

الان حرفی از مال زدم تو اون کامنتم ک میگی دلم از مال پره؟ 

ولی اره پره وقتی دیدم زن همسایمون ۶ سال تو سرطان دست و پا میزد اخرم چون کسی خرجش نکرد بخاطر سرطانی ک قابل درمان بود و زود تشخیصش دادن فوت شد توی ۳۳ سالگی و شوهرش بعد چهلم رف زن گرف..همین 

تنها چیزی ک موقع نوشتن تاپیکم تو ذهنم امد ک پول سلامتی میاره فقط همین قضیه بود

میگم‌اگ پولدار بود خرج خودش میکرد زنده میموند

الان حرفی از مال زدم تو اون کامنتم ک میگی دلم از مال پره؟ ولی اره پره وقتی دیدم زن همسایمون ۶ سال تو ...

استغفرالله مگه زندگی دست پوله 

مرگ و زندگی دست خداست چه بسا همسایه شما پولم داشت بازم همین اتفاق میوفتاد 

خیلی دیگ شورشو در میارین 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین