2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم تو بغل خدا

192 بازدید | 17 پست

خیلی استرسی ام 

دلم یه آرامش بزرگ میخواد که استرسای وجودمو از بین ببره

کاش خدا بغلم میکرد 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منمممممم اصن این چند روز حالم خیلی بده همش با خودم حرف میزنم ،اسیب میزنم به خودم ی حالت عصبی دارم نم ...

منم 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

وای منم دلم میخواد. خسته شدم از مشکلاتی که حل نمیشه

وای دلم لک زده واسه یه خوشی 

کاش تموم شه زود این دنیا

کاش گناهکار نبودم کاش نمازمو مرتب می‌خوندم بدون در نظر گرفتن گناها به خدا مرگ عروسیه برام 

منمممممم اصن این چند روز حالم خیلی بده همش با خودم حرف میزنم ،اسیب میزنم به خودم ی حالت عصبی دارم نم ...

چقدر من... 

منکه چندسالیه دلم به نماز نمیره، جدیدا حس میکنم کلا بهم ریختم نمیدونم کجای زندگیمم دارم چه غلطی میکنم چی میخوام چی قراره بشه باید چیکار کنم... 

انقدم این فکرا رو کردم که الان واقعا بی حوصله و بی اعصابم، از نظر جسمیم خسته میشم با اینکه در طول روز کار خاصی نمیکنم 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

فإنی قریب...

خدا خودش من نزدیکم

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

نماز شب بخون آروم میشی

راست میگی باید بخونم

فإنی قریب...خدا خودش من نزدیکم

انقدر بلا اومده سرم که بعضی وقتا میگم خدا نیست بعضی وقتا میگم خدا با من بده بعضی وقتا هم دلم می خواد برم تو بغل خدا