2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرم خیلی روان صحبت میکنه 

حدود ۴ سال وقت گذاشت برای زبان

خیلی فیلم نگاه میکرد 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

برادرم خیلی روان صحبت میکنه حدود ۴ سال وقت گذاشت برای زبانخیلی فیلم نگاه میکرد

افرین

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
من دوست خارجی داشتم بهم گفتن یه موقع هایی نمی‌فهمیم چی میگی 🤣ولی اون یه مقداری که می‌فهمیدند رو به ...

چندتا فیلم معرفی میکنی؟ با چه لهجه ای خوبه؟

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

عزیز چکار کردی که تقویت شدی تو speaking

من الفبای انگلیسی رو قبل فارسی یاد گرفتم 

برای اسپیکینگ از سال دوم شروع کردم سریال دیدن با زیرنویس از سال سوم دیگه بدون زیرنویس هم متوجه میشدم کم کم سعی میکردم دیالوگ هارو در اینه با خودم تمرین کنم البته در مدرسه هم خیلی ازمون کنفرانس و کانورسیشن انگلیسی می‌گرفتن که موثر بود

چندتا فیلم معرفی میکنی؟ با چه لهجه ای خوبه؟

هر فیلمی که خودت دوست داری و دیدی رو تو نت با زیرنویس فارسی سرچ کن و چند بار یه فیلم رو ببین ! برای همین گفتم فیلمی که دوست داری چون بایست چند بار برات تکرار بشه تا خوب متوجه بشی عزیزم 

هر فیلمی که خودت دوست داری و دیدی رو تو نت با زیرنویس فارسی سرچ کن و چند بار یه فیلم رو ببین ! برای ...

خب مشکل اینه همه شون مناسب یادگیری نیستن

بدترش اینه نمیدونم کدوم لهجه ان

من میخوام اصلی رو یاد بگیرم..

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.