2777
2789
عنوان

هرکی جواب خوب بلده بیاد

206 بازدید | 24 پست

یکی استوری واتساپ بزاره من وعشقم خوشبختیم وحسودادرچه حالن ویه عالمه چرتوپرت دیگه که منظورش باشه که همه چشمشون به اونهاست  حسودیشونو میکنن

حالا عکس نوشته یامطلب خوب دارین بگین ؟🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم تو ایران مفهوم استوری و پروفایل کاملا فرق داره باهمه جای دنیا شده محفل تیکه پرونی...

اگه چیزی بزاری که یعنی داری جوابشو میدی ...اون خیلی هم خوشحال میشه که استوریش رو خوندی خیلیم سوختی که حالا برگشتی یه چیزی گذاشتی....

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
یه جواب بزارم بعدم کلن بلاک کنم

همین پست پایین تر از پستتونو بخونید کاملا درست گفتن هیچی نگید سنگین ترین

زندگی یک اثر هنریست که به جای فک کردن به او بهتر است که لذت ببرید⭐🌈 ( مرد هستم عزیزم عزیزم نکنید خجالت میکشم)
میگن حرف بندازی صاحبش بر میداره. اگه جواب بدی فکر میکنه شما دارید حسودی میکنید. 

بخدامن اصلادرگیرش نیستم کهچیکارمیکنه شوهرم باداداشش دعواکرده الان خانمش راه براه استوری میذاره