2777
2789

عمرم داره میره واسه حل مشکلات  الان باید رو خودم شخصیتم کار کنم پدرو مادر خوف که نداشته باشی همینه حامی نداشته باشی   پدرو مادر بی سواد

دیگه سختی ها س . تحمل کن . ان شالله تموم شه 

هممون در سختی ها بودیم و هستیم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا حتی بیسواد تجربه دارن سردی گرمی کشیده ان

یه جاهایی کلید کار دستشونه

نگم برات از دعاهاشون چنان برا ما میگیره ک نگو

کاش منم داشتمشون

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
متاسفانه حامی نبودن

گاهی حامی نبودنشون خوبه آدم مستقل و محکم میشه از آینده نترس آینده همین تجربه حل کردن مشکلاته که تو داری خوب یاد می‌گیری.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اونا حتی بیسواد تجربه دارن سردی گرمی کشیده انیه جاهایی کلید کار دستشونهنگم برات از دعاهاشون چنان برا ...

منم ندارم ولی مطمئن باش دعاهاشون گیراتر از قبل هست

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
منم ندارم ولی مطمئن باش دعاهاشون گیراتر از قبل هست

روحشون شاد و در ارامش عبدی

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉