2777
2789
عنوان

میخام برم دم خونه مادر شوهرم

449 بازدید | 16 پست

عقدیم شوهرم اذیتم کرد برام شرط گذاشت باز چند روز بعد می‌گفت نمیخام  الآنم گفته طلاق اینا میخام برم دم خونشون بهشون بگم این رسمش نبود بعد پنج سال عقد نامزدی اینجوری کنه  درسته آدم غرورش می‌شکنه اما من انقد التماس کردم ک غرورم شکست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رو بدون اگه اذیتت میکنه و میگه طلاق الان طلاق بگیری بهتره تابری زیر یه سقف و بچه دار بشی که زندگیت سخت تر میشه 

بهش خوب فکر کن که بعدا پشیمون نشی 

گاهی وقتا تنهایی بهتره تا با یه گاو زندگی کردن 

مادرتو بگو زنگ بزنه به مادرش بگه این چه وضعیه برا دختر من درست کرده

خودت نرو در خونشون

بدتر یجیزی اونا میگن یچیزی شما وضع بدتر میشه

اگر خاستی باشوهرت حرف بزنی در حضور خانوادش نزن

باهاش جای قرار بزار برو ...

اقایون وقتی پیش خانوادشونن طرز حرف زدن و حتی طرز فکر کردنشونم عوض میشه...انقدر که تحت تاثیر خانوادشون قرار میگیرن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

ببین چندتا تاپیکت خوندم شوهرت بی پدرومادره سریعا بندازش تو سطل آشغال از این برات زندگی در نمیاد 

دخترای مردم باعزت و احترام عشق میبرنشون سرخانه زندگی مستقل  بعد دو صباح طلاقشون میدن این از الان داد میزنه نمیخوامت بی‌شرفیه که دومی نداره 

اسی دورت بگردم 

اصلا نرو به نظرم در خونشون 

که فک نکنه تحفه است

باباتو بگو زنگ بزنه به خونوادش ،بگه می‌خوام طلاق دخترعمو بگیرم ( خیلی این خوبه) 

حساب کار دستشون بیاد 

هرچی برا بعضی از مردان دلسوز تر باشی نامرد ترن

ببین چندتا تاپیکت خوندم شوهرت بی پدرومادره سریعا بندازش تو سطل آشغال از این برات زندگی در نمیاد دختر ...

این خانم با کمک مادرش وبرادرش طلاهایی که شوهرش خریده،دزدین وبرای برادرش ماشین خریدن،به شوهره هم گفتن طلاها رو دزد برده،شوهرش از یک طریقی متوجه شده و در خواست طلاق داده بعد این خانم هم تهدید کرده اگر طلاقم بدی مهریه رو هم میزارم اجرا ،به نظرت کار کدوم بدتره

این خانم با کمک مادرش وبرادرش طلاهایی که شوهرش خریده،دزدین وبرای برادرش ماشین خریدن،به شوهره هم گفتن ...

یا خدااا تاپیکهای قبلش اینو گفته ؟!!! 

اگر قبل از دیونه بازی شوهرش زن اینکارو کرده 

واااای امان کارش دزدیه

زنی که دزد باشه فقط باید طلاقش داد همین 

ولی اگر بعد از کار شوهرش بوده و احتمال طلاق می‌داده از جانب مرد و بعد بلاهایی که شوهره سرش آورده حق با زن هست که طلا رو تبدیل کرده که شوهره پس نگیردشون طلاقش بده بره

یا خدااا تاپیکهای قبلش اینو گفته ؟!!! اگر قبل از دیونه بازی شوهرش زن اینکارو کرده واااای امان کارش د ...

نه قبل از در خواست شوهرش بوده تازه مادرش همش به پسره می گفته حالا که چیزی نشده بهت پس می دیم ولی ندادن ،ناذرش پنج ماهه تو شهرستان داره بازسازی خونه می‌کنه که هزینه ی زیادی لازم داره ولی پول داماد رو پس نمی‌ده ،برادرش هم با پول طلای داماد کوییک خریده حاضر نیست ماشین رو بفروشم تا پول بیچاره داماد رو بده،تازه خانوادگی همیشه داماد رو چون پیمان داره تحقیر می کنند خودشون رو زدن به اون راه که پول کوییک برادرشون هم از پول همون داماد پیمان سوار هست ،داماد دختره رو نمی خواد دیگه فقط به خاطر مهریه که تهدیدش کردن داره شرطهای عجیب می‌زاره که دختره خودش بره