2777
2789

ایا برای استخدام شدنتون پروسه ی خاصی طی کردین؟ طول کشید چند روز؟ یا زود رفتین سرکار... از طریق مستقیم خودتون رفتین کارخونه یا واسطه استخدامتون کرد

اکثرا کلاه برداریه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برای کار توی کارخونه.... دفتر هستن ک ب کارخونه نیرو معرفی میکنن

شما اگه به جز دفتر کاریابی از طریق آگهی های استخدام حضوری مراجعه کنید امکان پذیرشتون خیلی بیشتره

و زود مشغول میشید

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

حضوری باید کجا رفت

حضوری به کارخونه ای که آگهی پذیرش نیروش رو دارید و شرایطش رو قبول کردید ، میرید و اونجا مشغول بکار میشید. کدوم شهری؟ مدرکت چیه؟

تهران.. مدرکم مهندسیه

حتما توی شهرک صنعتی باهاتون قرار داد میبندن

اینجا که آگهی ها رو توی سایت دیوار میزنن و نیرو زیاد میگیرن

اونجا هم شما چک کن