2777
2789
عنوان

خوهرا خواهش میکنم راهنماییم کنید الان چیکار کنم با این وضع زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 162 پست
به خدا ما خانوما باید به شوهرمون کمک کنیم.اگه ادعا میکنیم دوسشون داریم

بخدا من خیلی وقتا باهاش راه اومدم خیلی ممنونم میشه همیشه

ولی میگه شکاکی واسه همین ب من گیر میدی بی اعتمادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم ی حقیقت رو بهت بگم نمازت وقتی قبول میشه که شوهرت هم نمازبخونه.تو مسئول شوهرت هم هستی .چطور& ...

خیلی بهش میگم بخون میگه نماز زوری فایده نداره

من ایرانی ام ایرانی با خدا حرف میزنم عرب ک نیستم

اگه شوهرت داره عمرشو برات میذاره تو هم تلافی کن.تو هم با مهربونی ازش بخاه نمازشو بخونه.تا چن وقت اذی ...

ی مدت میخوند

ولی انقد تو گوشش خوندن عربا فلانن فلان امام دشمن ایران بوده و فلان

الان میگه فقط خدا و دیگه هیچ کس

خدایی زندگی خیلی بالا پایین داره، به نظرت سر یه همچین عصبانیتی آدم میگه مرگ یه بار شیون هم یه بار؟! ...

خب زن هم به همدم نیاز داره،مردی که میخواست فقط به علایقش برسه نباید زندگی مشترک تشکیل میداد

منم مثل خودت بعد ۹سال هنوز بچه دار نشدم.تمام تلاشمو کردم که شوهرمو نماز خون کنم.بخصوص صبحا خیلی اذیت شدم.خیلی بهم توهین میکرد.میگفت هرکی را تو قبر خودش مبزارن.ولی بالاخره تونستم موفق بشم.

شوهرت مثل شوهرمنه منم گاهی ازیکاریش عصبانی میشم غرغرمیکنم بلند حرف میزنم عین خیالش نیس کاملا ریلکس میگه اروم حرف بزن صدات میره خونه همسایه  بیشتر حرصم درمیاد.

ولی زیادی گیردادی بهش بعدهم‌گفته نرو قهرخودت بلندشدی رفتی الان هم منتظر منت کشی هستی؟حداقل تو خونه ت میموندی چندروز محلش نمیدادی

یا رب العالمین
شوهرت مثل شوهرمنه منم گاهی ازیکاریش عصبانی میشم غرغرمیکنم بلند حرف میزنم عین خیالش نیس کاملا ریلکس م ...

انتظار نداشتم دست روم بلند کنه

شوهر منم همینـ حرفایی ک گفتی رو میزنه

وااااای