2777
2789
عنوان

خوهرا خواهش میکنم راهنماییم کنید الان چیکار کنم با این وضع زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 162 پست

بسیارخوبه معلومه خانم فهمیده بادرک وشعور وبا کمالاتی هستین. خب شما حق دارین نمیشه که قول بده ولی عمل نکنه اینجوری شما بازم خشم درونتون انباشته میشه و یکجا فوران میکنه و حرف ایشون هم بی اعتبار میشه. هردوتون باید واقعا بخواید که تغییر کنید .اگر به کارهای که روانشناس میشه کامل عمل کنید وتعداد جلسات لازم رو برید حتما تاثیر داره. فقط پیش هرکسی نرید حتما پیش روانشناس بالینی زوج درمانگر مجرب خوب کاربلد برید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه ولی شما به هیچ عنوان حق ندارید شوهرتونو مجبور کنید یا براش خط قرمز بذاری ...

سلام.دوست عزیز.در جواب شما بگم که زن وشوهر باید از یک راه حرکت کنند تا به تفاهم برسند وباعث رشد وشکوفایی وپیشرفت هم بشوند.به نظرتون اگه هم عقیده وهم مذهب نباشند ممکنه با هم به خوبی زندگی کنند؟محاله.قرار نیست با جنگ ودعوا همسر را وادار به کاری بکنیم.قراره با خوبی وصبر وحوصله به همدیگه کمک کنیم.هرکسی برای خودش خط قرمزهایی داره.مثلا ممکنه خط قرمز شما هم این باشه که همسرتون با هرکسی رفت وآمد نکنه.یا ازدواج دوم نکنه یا درامد حرام نداشته باشه.

سلام.دوست عزیز.در جواب شما بگم که زن وشوهر باید از یک راه حرکت کنند تا به تفاهم برسند وباعث رشد وشکو ...

عزیزم نباید مسایل رو باهم قاطی کرد . همه چیز باید سرجای خودش استفاده بشه . باید مشکل اصلی رو فهمید بعد براش راه حل داد. مشکل ایشون نماز نخوندن همسر یا هم عقیده یا مذهب نبودنشون نیست که ما نماز تجویز کنیم براشون همانطور که شما به یک بیمار قلبی نمیتونین بگین برو نماز بخون مشکل قلبت خوب میشه بلکه باید پیش یه متخصص قلب وعروق برن نه نماز خوندن!!! اینها هم باید پیش متخصص زوج درمانگر برن پیش اهل فنش . چنین خط قرمزهایی برای طرف رو باید قبل ازدواج تعیین کنید نه بعداز  سال ها زندگی ، چون ایشون رو همونجوری که هستن قبول کردن نمیشه که الان بگن نه من قبولت ندارم!!!!!! اول اصل در زندگی مشترک احترام واعتماد است پس زن وشوهر باید به عقاید هم اخترام بگذارن واگر چنین فردی رو نمپسندید پس نباید باهاش ازدواج می‌کرد.تفاهم و رشد وشکوفایی حتما الزاما به این معنی که باید هم عقیده باشن در هر زمینه ای یا فرد رو چه با خوشی چه با بداخلاقی مجبور به پذیرش عقیده خودمون بکنیم نیست ،این اوج بی احترامی و خودخواهی است وزندگی مشترک رو خراب میکنه

عزیزم نباید مسایل رو باهم قاطی کرد . همه چیز باید سرجای خودش استفاده بشه . باید مشکل اصلی رو فهمید ب ...

هر کسی ی حور فکر میکنه.از نظر منم مشاوره خیلی خوبه .ولی اینکه ما یکی را راهنمایی کنیم به طرف نور به سمت خوبیها به سمت خدا.از نظر شما این اوج بی احترامیه؟

اتفاقا من از ایشون خواستم به احترام همسرش پا پیش بزاره و سفارشم هم این بوده خیلی با حوصله و صبر وبا مهربانی به همسرش نزدیک بشه.اونوقته که میتونه مشکلاتشو حل کنه.اکثر مردا تو خواستگاری خیلی چیزهارو نمیگن.حالا مگه ازدواج ی معامله هستش که حالا طرف بیاد بگه خب هر قبل عقد گفتیم همون باید باشه.نه عزیزم انسان هر روز درحال تغییر ورشد عقلی وپیشرفت هست.هنر همسران اینه که باعث پیشرفت همسرشون بشند.به نظرتون این کسی همسرش را با نهایت مهربانی ومحبت به سوی خدا وقران دعوت کته.ضرری به اون رسونده.؟

من خودم چند سال با عذاب وناراحتی زندگی کردم.وبعد با مقید کردن همسرم به نماز تونستم آرامش را به خانواده برگردونم میتونم ایشون را درک کنم..دوست دارم این آرامش را بقیه هم تجربه کنند.در ضمن خود این خانم همه نظرات را میخونند ولی تصمیم گیرنده خودشونند.خدا هم کمکشون میکنه.

هر کسی ی حور فکر میکنه.از نظر منم مشاوره خیلی خوبه .ولی اینکه ما یکی را راهنمایی کنیم به طرف نور به ...

با تمام احترام به حرفهای شما ولی هرکسی مشکلش متفاوته وراهکار متفاوت میطلبه مثل اینکه شما بگی من دستم درد میکرد فلان قرص رو خوردم خوب شدم حالا شما که دلتون درد میکنه همون قرصو بخور خوبه درحالی که طرف شاید اصلا آپاندیسش باشه!! چیزی که برای شما یا من خوبه الزاما برای دیگری یاهمه مناسب نیست.درسته همسران باید باعث پیشرفت هم بشن ولی معنی پیشرفت برای هرکسی متفاوته یه نسخه روبرای همه نمیشه پیچید درضمن اینکه هزاران راه برای رسیدن به خدا هست وهرکس با راه خودش به خدا میرسه قرار نیست من به همسرم بگم فقط راه من درسته پس باید با همین راه بریم جلو. قطعا ایشون خانم خردمندی هستن و حتما که تصمیم گیرنده خود ایشون هستن.من یه عنوان کسی که دکترای روانشناسی بالینی دارم توصیه های مناسب رو به ایشون کردم انشا...که مشکلشون حل میشه

با تمام احترام به حرفهای شما ولی هرکسی مشکلش متفاوته وراهکار متفاوت میطلبه مثل اینکه شما بگی من دستم ...

خانم دکترممنون از اینکه وقت گذاشتید.من نسخه بدی براش نپیچیدم.دعوت به آرامش اصلا براش ضرر نداره. احتمالا شما مجرد باشید.من لحظه به لحظه این مشکلاتو تجربه کردم.و ی سوال به نظر شما چند درصد  از مردان قبول میکنند برن مشاوره.؟  ی سوال دیگه اگه مشاورین مملکت به کارشون مسلط بودندچرا آمار طلاق بالاست؟

من قبول دارم برن مشاوره.ولی شما از نماز ودین چه ضرری بهتون رسیده که انقد مخالفین.؟ ؟🤔

خانم دکترممنون از اینکه وقت گذاشتید.من نسخه بدی براش نپیچیدم.دعوت به آرامش اصلا براش ضرر نداره. احتم ...

خواهش میکنم . دعوت به آرامش خیلی هم خوبه . بنده تاحدودی میتونم این کیس رو تحلیل کنم ولی نه فرصتش هست نه جاش هست. بنده متاهل هستم.اینکه مردان ایرانی مشاوره نمیرن مشکل از نحوه تربیت وفرهنگ کشور هست. آمار طلاق به عوامل مختلفی و زیادی بستگی داره تنها مشاوره نیست که شما تقصیر امار بالای طلاق رو گردن مشاوران میندازین!!!! برای اثبات خود نیاز به تخریب دیگران نیست. من مخالفتی با دین یا نماز ندارم من میگم اولا هرچیزی جای خودشو داره هیچ کس حق نداره عقایدشو به دیگری حالا با هر روشی تحمیل کنه و عقیده هرکس برای خودش محترمه واینکه این مورد تجویزش ودرمانش نماز خوندن یا نخوندن همسر نیست 

سلام وعرض ادب..من نمیخام تخریب کنم چیزی را ولی میدونم تجربه هم ی جایگاهی برای خودش داره  . من نهی نکردم که مشاوره نروند.اتفاقا اگاهیشون در روش برخورد با مسائل بیشتر میشه..و قرار نیس عقیده ای تحمیل بشه.بله اگه طرف مقابل به دین ومذهب دیگه ای باشه حرف شما درست.اینطور که گفتند ایشون عقیده دارن ومسلمان هستند .حرفای من به ایشون این بود که ناامید نشند تا بتونند مشکلشون را حل کنند. واین که توی زندگی برای خودشون برنامه ای داشته باشند. موفق باشید..

سلام وعرض ادب..من نمیخام تخریب کنم چیزی را ولی میدونم تجربه هم ی جایگاهی برای خودش داره  . من ن ...

سلام به شما وسپاس.بله حرفهاتون متین. انشا..که مشکلشون حل بشه. پاینده وسلامت باشید