2777
2789
عنوان

شما باشید با کدوم ازدواج میکنید

714 بازدید | 69 پست

مورد اول آقایی جوان ۲۵ ۶ ساله با وضعیت مالی و ظاهری متوسط 

مورد دوم آقایی ۳۴ ساله با وضعیت مالی عالی و ظاهری متوسط امااا دارای فرزند ۵ ساله

دلیل تونم بگید که چی باید الویتم بذارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

اگه خودم ازدواج اولم باشه قطعا اولی میتونیم در کنار هم پیشرفت کنیم

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

مورد دوم خیلی پیچیده هست.به عنوان کسی که با مرد بچه دار ازدواج کردم میگم واقعاً کار هر کسی نیست من راضیم اما انقدر جهات مختلف داره نمی تونی بگی آره خودم کنار میام با بچه و همه چی عالی میشه نه اون بچه از چند جهت کنترل میشه.

❤️❤️