2777
2789
عنوان

خوهرا خواهش میکنم راهنماییم کنید الان چیکار کنم با این وضع زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 162 پست

ببین یا تو اشتباه میکنی نماز میخونی یا شوهرت اشتباه میکنه نماز نمیخونه.به شوهرت بگو من راهی که دارم میرم میخام تو هم بیای .وگرنه نمیتونم ادامه بدم.بهش بگو اگه نماز خون شدی.من همه کار برات میکنم پای همه مشکلات زندگی هم وای میستم و

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بالاخره خدا ی زبونی انتخاب کرده واسه دینش .این دلیل نمیشه. اگه دوست داره فقط ی چیز ازش بخاه فقط نماز بخونه .اگه ی مدت به زور هم بخونه بعدش دیگه خدا هم دستشو میگیره.تو تمام تلاشتو بکن.باهاش مهربون باش.قربون صدقش برو.اگه نماز خوند تشویقش کن مثلا ی لیوان آبمیوه یا غذای موررد علاقشو بپز.همیشه پرانرژی باش و هیچوقت بهش غر نزن چون از چشمش میفتی

حساسیت زیادت بخاطر اینه که شوهرتو خیلی دوست داری 

بخاطر این مشکلات کوچیک هیچوقت خونتو ترک کن خدای نکرده اگر روزی مشکل بزرگتری پیش بیاد و تو خونتو ترک کنی قبحش برای همسرت ریخته و باخودش میگه کار همیششه ...یه مدت میره بعدا برمیگرده ... 

من اینجور وقتها وقتی دعوای بزرگی بینمون اتفاق میفته حتی وقتایی که شاید من مقصرم به خودم میرسم تا همسرم بیاد سمتم و به این وسیله باهم اشتی کنیم .. بعد اون اتفاق میشینم باهاش حرف میزنم .... منطقی ..چشم تو چشم و رو در رو .. 

هرچیز که در جستن آنی ،آنی
حساسیت زیادت بخاطر اینه که شوهرتو خیلی دوست داری  بخاطر این مشکلات کوچیک هیچوقت خونتو ترک کن خ ...

عززیزم حرفات کاملا منطقیه 

ولی اگر ازخونه نری هم باز هم ب خودش اجازه میده اشتباهشو تکرار کنه وبا خودش میگه این ک هرکاری میکنم نمیره 

نه چنبارم آی یو ای کردم ولی نشده.میخام برم طب اسلامی خیلی تعریفشو شنیدم.

ایشالله سال دیگه این موقع بغلت باشه نی نیت ب حق علی اصغر

منم یکی ۱۹‌هفته یکی ۲۳هفته از دست دادم جیگرم اتیش گرفته

الانم سه ماهه اقدامم ولی نمیدونم چرا نشد

بهش بگو پس منم دیگه نماز نمیخونم وبی اعتقاد میشم و میخام بی حجاب برم بیرون هرکاری دوس دارم بکنم.ایا اجازه میدی؟

مردا فقط میخان خانمشون مذهبی باشه .ولی خودشون نه.

درخواست دوستی دادم قبول کن.چون خیلی حرفا دارم بهت بزنم.من دوسال تمام شکنجه شدم.خودم خانوادم شوهرم خانوادش همسایه ها

ولی الان آرامش دارم.دوس دارم تو هم به آرامش برسی

بهش بگو پس منم دیگه نماز نمیخونم وبی اعتقاد میشم و میخام بی حجاب برم بیرون هرکاری دوس دارم بکنم.ایا ...

میگه من بزور چیزی رو بهت تحمیل نمیکنم

هرجوری میچرخی بچرخ فقط راتو کج نرو

میگه ادم دلش باید باخدا باشه

در کل یکم سست و تنبله 

اگه میخای دیگه هیچوقت بهت ظلم نکنه.کمکش کن اول به خودش ظلم نکنه.اونوقت با تو هم خوب میشه.وقتی نماز نمیخونه داره به خودش ظلم میکنه.تو میتونی کمکش کنی.فقط باید صبور باشی صبور باشی صبور باشی.وتمام تلاشتو بکنی تا موفق بشی