2777
2789
بنظرم اکثر کاربرای اینجا از سطح فرهنگی پایینی برخوردار هستند و بلد نیستن بدون اینکه توهین کنند و دلی ...

در اینستاگرامم همینه 

در کل ضعف های زیادی داریم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلی چیزها یاد گرفتم مثلا یاد گرفتم مردم چقدر نامهربونن و یاد گرفتن ساده نباشم اینجا دل شکستن هم خیلی راحته بعضی وقت ها ساعت ها نشستم گریه کردم به خاطر توهین بعضی ها ولی خب یاد گرفتم زندگی ارزش نداره به خاطر حرف بقیه گریه کنم 

بنظرم اکثر کاربرای اینجا از سطح فرهنگی پایینی برخوردار هستند و بلد نیستن بدون اینکه توهین کنند و دلی ...

به جز من😁😁😁

در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                   گو همه چشم جهان رو به سرم بشتابید .....
اره خیلی چیزها یاد گرفتم مثلا یاد گرفتم مردم چقدر نامهربونن و یاد گرفتن ساده نباشم اینجا دل شکستن هم ...

گریه?

شوخی میکنی یا جدی میگی

اگه حساسی ریپلای نکن چون اینجا دل شکستن هنره😪

کاش همه باهم مهربان و به هم احترام بذارن 

امیدوارم این تایپیک یه تلنگر باسه 

خداروشکر ما جز اون اکثرا نیسیم حتما بد ادمایی تو پستت خورده ینی خودتون هم همین طورین نه بابااا

💜👶❤

منظورم از ناراحتی  اینه که بعضیا از مشکلاتشون حرف میزنن واقعا ناراحت میشم حیف کاری از دستم برنمیاد براشون انجام بدم، بعضی از خانما هم ترسو هستن متاسفانه نمیتونن رو حرف مادرشوهر حرف بزنن انگار برده ان 😑😑

خداروشکر ما جز اون اکثرا نیسیم حتما بد ادمایی تو پستت خورده ینی خودتون هم همین طورین نه بابااا

نه عزیزم اشتباه برداشت کردید 

من منظوری نداشتم دوست خوبم 

در کل کسایی که اینجا دیدم تو بحث های معمولی خیلی وقیحانه و رکیک صحبت میکردند 

من نگفتم همه 

گفتم اکثرا 

و خیلیا هستن که جزء اون اکثریت نیستن🌹🌹

منظورم از ناراحتی  اینه که بعضیا از مشکلاتشون حرف میزنن واقعا ناراحت میشم حیف کاری از دستم برنم ...

بله من یه خانمی بچش تب داشت ا تخت افتاده بود تا صبح تو فکرش بودم به همسرمم تعریف کردم از اون لحاظ تاثیر بدی داشت 

بله من یه خانمی بچش تب داشت ا تخت افتاده بود تا صبح تو فکرش بودم به همسرمم تعریف کردم از اون لحاظ تا ...

باورکن دلم میخواد همه ادما خوشحال باشن و همه به ارزوهای قشنگشون برسن و دنیا خالی از بدی بشه