2777
2789

چون بزرگ ترید دلیل نمیشه کوچیکترا احترامتونو همیشه حفظ کنن، احترامتونو نگه دارید تا بی احترامی نکنن

چون بزرگ ترید دلیل نمیشه از زور بازوتون سو استفاده کنید و خواهر / برادر کوچیکترو بزنید

چون بزرگ ترید دلیل نمیشه همه چی مال شما باشه 

اگر به دلایلی بچگی نکردین، بچگی کوچیکترا رو ازشون نگیرید 

چون بزرگ ترید ادای مادر بزرگارو در نیارید

شما نه عقلتون و نه فهمتون نه هیچی از کوچیکترا بیشتر نیست، شما فقط سنتون بیشتره (عقل و شعور به سن نیست) 

انقدر خودخواه نباشید ....

💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خواهر بزرگترم ولی کسی اندازه برگ چغندر هم ازم حساب نمیبره حالا چ اینکه بخوام از زور بازوی نداشته ام هم حساب کنم

کاربری دست چند نفره : یه کنکوری ، یه دیوونه و ینفر که دنیا به هیچ جاش نیست !

خواهرم چون ازم بزرگتره بهم بی احترامی میکنه جوابشو میدم کل خانواده هجوم میارن که بزرگتره خودشم میگه ازت بزرگترم خجالت بکش ازدواج میکنی صاحب چند تا بچه میشی 😐

دوستان عزیزان خواهران 

باور کنید بزرگی که بی احترامه بزرگ نیست.. 

شما احترام نگه دارید تا اون هم احترام نگه داره دلیل نمیشه چون بزرگید به شعور و شخصیت کوچیک تر بی احترامی کنید 

بزرگی به عقله نه به سن!

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خواهرم چون ازم بزرگتره بهم بی احترامی میکنه جوابشو میدم کل خانواده هجوم میارن که بزرگتره خودشم میگه ...

دقیقا....‌

عقیده اشتباهی که از قدیم تو ایران جا افتاده اینه که با بزرگترت درست صحبت کن!

اما چرا نمیگن بزرگی خودتو حفظ کن؟

جرعتش رو که دارمشما کوچیکترها کلا پررو تشریف دارید

تا وقتی احترام و بزرگی خودتو حفظ نکنی، کوچیکترا هم تورو بزرگ نمیبینن و لهت میکنن .

احترامتو نگه دار زورگویی نکن تا جواب بدی نشنوی💛

جرعتش رو که دارمشما کوچیکترها کلا پررو تشریف دارید

اتفاقاً بزرگ تر ها اینطور تشریف دارن

توقع دارن کوچیکتر از حقش دفاع نکنه 

اون موقع گذشت که بچه ها سکوت میکردن تو سری خوردن.. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اتفاقاً بزرگ تر ها اینطور تشریف دارنتوقع دارن کوچیکتر از حقش دفاع نکنه اون موقع گذشت که بچه ها سکوت ...

کوچکتری که روی بزرگ‌تر دست بلند کنه منم بلند میکنم و تا میخوره میزنم تا بفهمه بزرگتر کوچیکتر رو

اگه اشتباهی نکنید، الکی به سمتتون حمله نمیشه

ویران‌گر اعظم هستم!

این درست که بزرگ‌تر بودن به معنی زور گفتن یا گرفتن حق کوچیک‌ترها نیست. احترام باید دوطرفه باشه و هیچکس نباید بچگی یا آزادی دیگری رو بگیره. اما از اون طرف، بزرگ‌تر بودن مسئولیت و تجربه بیشتری هم میاره. خیلی وقت‌ها بزرگ‌ترها سختی کشیدن تا کوچیک‌ترها راحت‌تر باشن، برای همین شاید حساس‌تر یا حتی گاهی تندتر بشن. پس هم بزرگ‌ترها باید یاد بگیرن مهربون‌تر و منصف‌تر باشن، هم کوچیک‌ترها یادشون باشه که احترام و قدردانی، کمترین چیزیه که می‌تونن به خواهر یا برادر بزرگ‌تر بدن. در واقع، خانواده وقتی قشنگه که همه هوای همو داشته باشن، نه اینکه دنبال ثابت کردن حق و برتری باشیم.

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

دقیقا....‌عقیده اشتباهی که از قدیم تو ایران جا افتاده اینه که با بزرگترت درست صحبت کن!اما چرا نمیگن ...

دقیقا همینطوره به جای اینکه بزرگ تری خودشون رو حفظ کنن سعی میکنن تو سر دیگران جا کنن تو احترام بزرگترتو‌نگه دار حتی اگه داری تو سری میخوری…

والا من خواهر بزرگترم ولی کسی اندازه برگ چغندر هم ازم حساب نمیبره حالا چ اینکه بخوام از زور بازوی ند ...

شما دختر گلی هستی که به ضعیف تر از خودت زور نمیگی و قلدر نیستی 💛

کوچکتری که روی بزرگ‌تر دست بلند کنه منم بلند میکنم و تا میخوره میزنم تا بفهمه بزرگتر کوچیکتر رواگه ا ...

اگه بزرگتر شروع نکنه خورد کردن شخصیت کوچیکتر و هر حرفی بهش نزنه کوچیکتر هم دست بلند نمیکنه شاید اونقدر شنیده که دیگه خسته شده...توقع نداشته باشید دربرابر رفتارهای اشتباهتون دیگران سکوت کنن و هیچ واکنشی نداشته باشن